Vezi cele mai noi episoade Las Fierbinți, pe PRO TV Plus →
Nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube →

Rămâi la curent cu băieții din Fierbinți pe rețelele de socializare:
➥ Facebook:
➥ Instagram:

Urmărește-ne pe paginile noastre de Social Media:
➥ Site:
➥ Facebook:
➥ Instagram:
➥ TikTok:

Ai conținut fresh și informații exclusive și pe:
➥ Facebook:
➥ Instagram:

E comedie până la sfârșitul lumii. Râzi românește cu Celentano, Firicel, Giani, Bobiță, Dorel, Robi, primarul Vasile, Dalida, Gianina, Nicu Rață, Brânzoi și Ardiles. Țara o arde pe comedie!

Facebook Comments

35 COMENTARII

    • @Stefan Popescu Mare prost esti omule.Vezi un corp frumos si te duci pe alte meleaguri.Esti doar disperat si nimic mai mult.Daca o asculti cum vorbeste si ce mentalitate are in afara platoului de filmat,cred ca iti schimbi parerea aia tampita.Dar ma indoiesc

    • @Andy Play bine spus, nu poți judeca un om după gândirea ta (Ștefan Popescu)asta nu nu înseamnă au facut o gluma în serial, gata ii panaramă. Dar înfine mulți ca tine gândesc lucrul asta, nimic mai încuiat la minte.

    • @Emelin Ivan Fratilor e o simpla parere, daca voi sunteti chiori si nu vedeti sau nu vreti sa vedeti este mai bine sa nu comentati, exact la asta se referea clipu! Hai ca m am distrat cu voi.

  1. „Îi dădeam ungere… de se învartea janta pe cauciuc” .Ba deci m am pisat pe mine de ras la faza asta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  2. Nu se poate așa ceva! Ce scenă?!? Cât un Oscar! Secundă după secundă de nebunie actoricească! Mișule, ești maaareee!

  3. Cred că am revăzut faza asta de sute de ori! O găsesc una dintre capodoperele comediei românești. Dorel, ză best! Ori ză bist(beast)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here