Vezi cele mai noi episoade Las Fierbinți, pe PRO TV Plus →
Nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube →

Rămâi la curent cu băieții din Fierbinți pe rețelele de socializare:
➥ Facebook:
➥ Instagram:

Urmărește-ne pe paginile noastre de Social Media:
➥ Site:
➥ Facebook:
➥ Instagram:
➥ TikTok:

Ai conținut fresh și informații exclusive și pe:
➥ Facebook:
➥ Instagram:

E comedie până la sfârșitul lumii. Râzi românește cu Celentano, Firicel, Giani, Bobiță, Dorel, Robi, primarul Vasile, Dalida, Gianina, Nicu Rață, Brânzoi și Ardiles. Țara o arde pe comedie!

Facebook Comments

38 COMENTARII

 1. Episodul din 30 noiembrie 2020, este o lecție pentru noi toți ,dar cei avizați sunt cei din fruntea flotei numai de ar pricepe .Felicitări întregii echipe și Dl. Mimi

 2. Un serial care ilustrează perfect societatea românească, una rurala și fără valori adevărate. La noi singurele valori sunt micii, berea și manelele…)) 😂

  • De asta e bine ca va faceti slugi diasporeze de căcat după ce ramaneti reoetenti a treia oara in clasa a sasea, va luati sacosa de rafie in spinare si va duceti sa stati capră la straini.

  • De parcă la oraș nici nu sfârâie grătarul cu mititei și nici cântă manele până noaptea târziu. Aaaa da și nici bere nu se consumă.
   Civilizație 🙂

   Noroc că civilizația aia de influencer de oraș cu petreceri cu mititei și cu manele pe ascuns în pandemie prezintă mai multă civilizație.
   Au mai băgat ceva reduceri în supermarket? Întreb pentru un prieten că am înțeles că voi ăștia de la oraș știți primii când intră reducerile în supermarket :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here