Kobe Bryant - 13 Citate Care Te Vor Ajuta Să Depășești Orice Provocare Din Viață

Kobe Bryant este unul dintre cei mai buni jucători de baschet din istorie. El a jucat în NBA, cu Los Angeles Lakers pentru 20 de sezoane înainte de pensionarea sa în 2016.

Tatăl său a fost, de asemenea, un jucător profesionist de baschet. El a petrecut cea mai mare parte a copilăriei sale în Italia după ce tatăl său s-a retras din NBA și și-a mutat familia la Rieti pentru a-și continua cariera.

Bryant a început să fie interesat de baschet pe când avea doar trei ani și a obținut recunoașterea națională în liceu, după ce s-a mutat înapoi în SUA. El a fost în curând achiziționat de cei de la Lakers și a devenit al doilea cel mai tânăr jucător NBA din istorie.

Pentru câțiva ani, Bryant a concurat constant cu coechipierul său Shaquille O’Neal pentru titlul celui mai mare jucător al lui Lakers. Atunci când O’Neal a părăsit echipa, Kobe a avut în cele din urmă șansa de a dovedi că el încă mai poate juca în mod strălucit și a condus Lakers la două victorii consecutive de campionat.

Iată cele 13 Citate puternice ale lui Kobe Bryant care te vor ajuta să depășești orice provocare din viață:

Orice lucru negativ – presiune, provocare – este pentru mine o oportunitate de a avansa.

Kobe Bryant Cel mai important lucru este să încerci să inspiri oamenii, astfel încât să poată fi extraordinari în ceea ce vor să facă.

Odată ce știi ce înseamnă eșecul, determinarea va urmări succesul.

Mi-am dat seama că intimidarea nu există cu adevărat dacă tu te afli în starea potrivită al minții.

Sunt gânditor numai în sensul că învăț să avansez. Reflectez cu un scop.

Sunt foarte intenționat să câștig și eu răspund provocărilor. Nu este o provocare pentru mine să câștig titlul de înscriere, pentru că știu că pot.

Kobe Bryant - 13 Citate Care Te Vor Ajuta Să Depășești Orice ProvocareMulți lideri nu reușesc deoarece nu au curajul să atingă acel nerv sau să lovească acea coardă.

Momentul în care renunți, este momentul când lași pe altcineva să câștige.

Dacă îți este frică că nu reușești, probabil că nu vei reuși.

Utilizați-vă succesul, bogăția și influența pentru a le pune în cea mai bună poziție pentru a vă realiza propriile vise și a vă găsi adevăratul scop.

Kobe Bryant - 13 CitateDacă vrei să fii mare în ceva, există o alegere pe care trebuie să o faci. Ceea ce vreau să spun este că există sacrificii inerente care vin împreună cu asta.

Creierul meu . . . nu poate procesa eșecul. Nu va procesa eșecul. Pentru că dacă stau acolo și trebuie să mă confrunt cu mine și să-mi spun: „Ești un eșec”. . . Cred că e mai rău decât moartea.

Cel mai important lucru este că trebuie să-i puneți pe toți la curent că sunteți aici și că sunteți real.

13 Citate Care Te Vor Ajuta Să Depășești Orice Provocare Din Viață

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here