Keanu Reeves s-a născut în Beirut, Liban, și a fost crescut în Toronto, Canada.

Reeves și-a început cariera de actorie la vârsta de nouă ani, iar Bill & Ted’s Excellent Adventure a fost primul film care i-a adus recunoașterea majoră. Superstar internațional a devenit însă în urma interpretării eroului Neo în fantasticul sci-fi The Matrix.

Viața lui Reeves a fost încărcată de greutăți. A fost părăsit de tatăl său când avea doar 2 ani și mama sa s-a căsătorit de încă trei ori și s-au mutat foarte mult.

În 1999, prietena lui Keanu, Jennifer Syme, a dat naștere unei fetițe moarte, iar după 18 luni ea a murit într-un accident de mașină. În mod remarcabil, toate aceste drame nu l-au împiedicat pe Keanu să devină persoana deosebită pe care o admirăm astăzi.

În comparație cu alte celebrități de la Hollywood, Reeves trăiește într-un mod liniștit și nu a avut nici măcar o casă până în 2003.

Keanu Reeves susține enorm de multe cauze bune.

Iată cele 7 citate puternice ale lui Keanu Reeves care te vor ajuta să vezi frumusețea în viață:

7 Citate Puternice Care Te Vor Ajuta Sa Vezi Frumusetea In Viata - Keanu ReevesNici unul dintre noi nu pleacă de aici în viață, așa că va rog să va gândiți. Mâncați ce vă place. Umblați prin soare. Săriți în valurile mării. Spuneți adevărul din inima voastră. Fiți prostuți. Fiți buni. Fiți copii. Faceți lucruri ciudate. Iubiți. Iertați. Bucurați-vă de viață. Nu este timp pentru nimic altceva.

„Deschide ochii si bucură-te de tot ceea ce este frumos in jurul tău.

„Iubeste-ți viața, chiar si atunci cand treci prin perioade dificile”

„Nimeni nu știe că in urma cu ceva timp, eu am suferit de depresie. Nu am spus nimic nimanui. M-am vazut nevoit sa lupt singur ca să ies din acel loc. Persoana care mă ținea departe de fericire eram chiar eu. Fiecare zi contează, fiecare zi este prețioasă, așa că haideți să o tratăm ca atare.”

„Ziua de mâine nu este garantată, haideți să o sarbătorim astazi. Haideti sa o trăim astăzi!”

Trebuie să îți schimbi viața dacă nu ești fericit și să te trezești dacă lucrurile nu merg în direcția în care îți doreai.

„Întreaga mea viață voi fi îndrăgostit de iubire. Respir pentru iubire.Keanu Reeves - 7 Citate Puternice Care Te Vor Ajuta Să Vezi Frumusețea În Viață

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here