33

Ai răbdare.

Dacă în viaţa ta nu se întâmplă nimic o lungă perioadă de timp, în ciuda tuturor eforturilor și încercărilor repetate, atunci acest lucru nu trebuie să se întâmple. Cel puțin, nu acum. Nu cu această persoană. Nu la acest loc de muncă. Nu în aceste condiții.

E chiar mai bine pentru tine. Chiar dacă în acest moment doare și cele întâmplate ţi se par incorecte, cândva, peste ani, îi vei mulțumi vieții pentru că te-a protejat de şi mai multă suferință.

Când bărbatul arăta interes, telefona, scria, însă nu mă invita niciodată la întâlniri, nu înțelegeam ce se întâmplă. Apoi am descoperit că trăia cu o fată într-o relație obscură şi statut ciudat. Când nu-mi puteam rezolva problema cu locuința, eram furioasă. După câțiva ani, mi-am cumpărat un apartament cu două camere, în loc de unul cu o cameră.

Și sunt sigură că dacă bărbatul nu-ţi propune căsătorie mult timp, iar tu peste câțiva ani cumva îl convingi, oricum nu veți fi fericiți pe termen lung.

Probabil acesta e un adevăr cunoscut – să nu te lovești de uşa închisă. Însă fiecare trebuie să experimenteze singur.

Ai făcut câţiva pași spre obiectiv – nu-ţi iese, trebuie să te retragi. Să eliberezi situația. Să-ţi direcționezi atenția spre altceva. 

Poate mai târziu vei schimba algoritmul acțiunilor, vei schimba abordarea sau modul de a atinge țelul îşi va pierde actualitatea.

Va veni un timp şi toate ușile se vor deschide, dacă știi unde mergi. Sau nu se vor deschide – dar pentru tine e mai sănătos și mai fericit să nu mergi acolo.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor! Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here