Am incercat PUBG pe un Samsung Galaxy S9+… cu mouse, tastatura si monitor, prin intermediul unui dock Samsung DEX. Vedeti ce-a iesit!

ZONA IT se difuzeaza Sambata la 9.30 AM pe TVR1 si TVRHD.

Facebook Comments

30 COMENTARII

 1. Inainte sa comentezi, vezi clipul pana la final! Aducem in discutie si emulatoarele Android si utilitatea acestui dispozitiv. #DeX nu este gandit primordial pentru gaming.

  • Next Movie Incearca MeMu Emulator,am ramas surprins la cat de bine merge,daca intrebi ce pc am : Laptop Asus x540l

   In Bluestacks daca jucam CoC era lag,in memu ziceai ca.s pe telefon 🙂

  • Zon@ IT SALUT…FITI ATENTI: EXISTA PENTRU ANDROID UN JOC IDENTIC COPIAT CU PUBG SI SE NUMESTE SURVIVOR ROYALE…RECENT AU SCOS EXACT ACEIASI VERSIUNE PENTRU PC…ADICA EXACT JOCUL DE PE TELEFON ACUM IL POTI DESCARCA PE CALCULATOR…SINGURA DIFERENTA II CA ESTE ADAPTAT PENTRU CALCULATOR, ADICA PENTRU MAUS SI TASTATURA…IN PUTETI DESCARCA DE PE SITUL: sr.163.com

 2. Dacă nu ai un PC/Laptop/Consolă îți ei un telefon Samsung S8/8+/9/9+/Note8 și îți cumperi un Samsung DEX și îți montezi un monitor, mouse, keyboard și te joci (ca și cum ai avea PC) sau te uiți la FilmeHD De pe Google. Îi foarte bun DEX .

  Dacă vrei poti să te joci pe PC jocuri de pe android (Dacă nu ai Samsung DEX)

  Poți să te joci și de pe un telefon care nu e Samsung și nu ai Samsung DEX
  Cu un cablu Usb/HDMI to micro-USB/ ( Exista cablu care poți să îți vezi ecranul telefonului pe Monitor/TV
  Și poți să îți cumperi o tastatură Bluetooth și un mouse

 3. Iti dai seama… cand unii se chinuie cu ecranul ala mic de telefon, tu stai cu ditamai monitorul/ai si un controler (mouse/tastatura) mai bun :)))) Practic…ii rupi pe aia 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here