Jim Carrey

Jim Carrey este cunoscut in zilele noastre ca unul dintre cei mai buni comedianti aparuti pe marele ecran, dar pana ca el sa ajunga celebru, viata sa nu a fost usoara. Cand era tanar, tatal sau pierzandu-si slujba, familia sa a trebuit sa locuiasca intr-un mic vagon, parcat pe peluza unei rude.

In toate discutiile sale, Jim Carrey va sublinia faptul ca Universul asculta intotdeauna cererilor si dorintelor noastre, daca acestea sunt adresate cu credinta si persistent.

Cand se afla in Canada, cu aproape nici un ban in contul sau bancar, Jim isi propune sa-si foloseasca imaginatia, nemaiavand nimic de pierdut. El incepe sa-si imagineze cu extrema putere, regizori care se adresau lui, acestia fiind impresionati de activitatea sa actoriceasca.

La varsta de 28 de ani, Jim Carrey care inca se straduia din rasputeri ca si tanar actor necunoscut, si-a scris un cec de 10 milioane de dolari, prin care s-a angajat ca in 5 ani sa-l incaseze personal.

A adugat pe cec: „pentru serviciile prestate ca si actor”. A pastrat cecul in portofel, ca sa constate, cu cateva saptamani inainte de termenul scris ca data in cec, ca el va intra in posesia a 10 milioane de dolari pentru rolul din „Dumb si Dumber”.

Insa, el referindu-se la acesta poveste, ca nu este suficient doar sa vizualizeti ceea ce iti doresti sa obtii…fiind necesara si o enorma dorinta si munca.

Urmatoarele 13 Citate ale lui Jim Carrey va vor schimba opinia despre Viata si Succes.

Jim Carrey – 13 Citate Pline De Inspiratie Care Îti Dau Curaj Sa Crezi

„Viata îți deschide oportunități și tu ori le vei lua sau…vei rămâne speriat in a profita de ele.”

Jim Carrey foto

„În măsura în care pot să spun, este vorba doar de a lăsa Universul să știe ce doresti și apoi să lucrezi in acea directie, în timp ce nu-ti bati capul cum o să se întâmple.”

„Este mai bine să risti să mori de foame decât să te predai. Dacă renunți la visele tale, atunci ce mai rămane?”

„Dacă nu trăieşti în prezent, fie priveşti în viitor cu nesiguranţă, fie în trecut cu durere şi regret.”

Jim Carrey citat

„Disperarea este un ingredient necesar pentru a învăța orice, sau pentru a crea ceva. Punct. Dacă nu ești disperat la un moment dat, nu e interesant.”

„Mă trezesc in anumite dimineti, mă așez și imi beau cafeaua, privind la grădina mea frumoasă și plec. imi amintesc cât de bine este acest lucru. Pentru că o poti pierde.”

„Sufletul meu nu este conținut în limitele corpului meu. Trupul meu este cuprins în infinitatea sufletului meu.”

Jim Carry Citate

„Nu ai decât două variante: iubire sau frică. Alege iubirea şi nu lăsa frica să te întoarcă împotriva sufletului tău jucăuş.”

Ne temem prea mult şi iubim prea puţin.

„Ne temem prea mult şi iubim prea puţin. Am devenit atât de ataşaţi şi de identificaţi cu fricile noastre, încât am uitat cum este iubirea adevărată.”

„Indiferent cât de reale par toate fricile noastre şi indiferent cât de mult încearcă mintea noastră să îşi impună autenticitatea, adevărul este că frica este doar o iluzie. o iluzie creată de mintea noastră, pe când iubirea este singurul lucru care este cu adevărat real şi este singurul lucru care contează.”

Jim Carrey Intelepciune

“Aleg in mod constient sa vad provocarile ca benefice pentru a le face fata in cel mai productiv mod cu putinta.”

„Nevoia ta de acceptare te poate face invizibil in aceasta lume. Nu lasa nimic sa stea in calea luminii care straluceste in aceasta forma. Asuma-ti riscul de a fi vazut in toata gloria ta.”

“Nu cred in speranta. Speranta este un cersetor. Speranta merge prin foc, credinta sare peste el.”

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here