Dupa cele trei parti ale documentarului Istoria GTA, urmeaza pe canalul nostru de Youtube o noua serie Zona IT, si anume Istoria Need for Speed! Cu alte cuvinte am ascultat cu atentie ceea ce ne-ati cerut si ne-am conformat. Ne-am pus pe treaba si… pe joaca, si am redescoperit inceputurile NFS.

Aceasta serie a fost si inca este extrem de populara in Romania, desi noi n-avem… sosele. Sau poate tocmai de-aia. Inca de la sfarsitul anilor 90, "salile de calculatoare" vuiau de zgomotul motoarelor, se legau si se stricau prietenii "la o cursa". Pasiunea noastra pentru NFS a ramas neschimbata, mai ales acum, cand am reinstalat si redescoperit jocurile adolescentei unora dintre noi.

Sigur ca intre timp au aparut nenumarate jocuri "cu masini", unul mai aratos decat altul dar asta nu va schimba niciodata faptul ca NFS a fost primul. Nu "primul" in sensul de a fi inventat genul, ci primul care ne-a indus aceasta pasiune, primul care ne-a tarat in acest univers mancandu-ne ore, zile si saptamani de-a randul, timp pe care nici acum nu-l consideram pierdut! Ne-am distrat maxim. Vizionare placuta!

ZONA IT se difuzeaza Sambata la 10.30 AM pe TVR1 si TVRHD.

Facebook Comments

23 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here