În acest nou video voi discuta despre cum să-ți controlezi mintea și cum să folosești acest instrument extraordinar de puternic în folosul vieții tale.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL MEU YOUTUBE:

FACEBOOK:

VIZITEAZĂ MAGAZINUL ONLINE:

COMANDĂ AICI CARTEA AL CĂRUI AUTOR SUNT:

Facebook Comments

6 COMENTARII

 1. Leonard Burtisan Mulți oameni nu reușesc să-și strunească propriile gânduri să conștientizeze cât de mare este influența mentalul în luarea propriilor decizii și cât de important este să selectezi gândurile, observându-le, decizându-te pe care să le folosești și la care să renunți, ptr. că, unele nu-ți fac bine. Îți trebuie antrenament ptr. mintea ta. Este o muncă cu tine însuți să poți să-ți schimbi modul de gândire, să faci in așa fel încât să ajungi la performanța ca nici un gând să nu-ți mai influențeze mintea, să nu mai fi captivul minții tale, să ai controlul asupra ei. Ptr. asta, este nevoie să-ți schimbi percepția asupra modului în care îți schimbi atitudinea față de gândurile tale și asta contează ptr. a-ți controla mintea. Tu ești doar un observator al gândurilor tale. Credeți-mă că se poate! Dacă in trecut ai avut momente când îți veneau in minte tot felul de gânduri, de stări, care îți provocau frici, anxietăți, stări depresive sau enervări din orice, acum ai reușit să devii cel mai calm om din lume, mult mai echilibrat, conștient de ce se petrece în jurul tău. Pur și simplu, nu ți-au plăcut la tine, acele stări care-ți provocau mult rău. Mintea ta, influențată prea mult de factorii externi, era în haos. În esență, tu te autosabotai, cu toate că, tu erai cel mai bun om și aveai cele mai bune intenții să-ți fie bine și, cu toate astea, nu reușeai. Practic erai sluga proiecțiilor minții tale, în loc să fii stăpânul ei. Și ptr. că nu erai împăcat cu versiunea ta din acel moment, ai trecut la acțiune, la munca cu tine însuți de a face pace cu tine și cu mintea ta, de a înlocui haosul, cu pacea și echilibrul din ea.
  Noi devenim ceea ce de multe ori ne spunem nouă, mintea ia de bun acel mod de a gândi, dar această stare de spirit, o putem cultiva permanent în favoarea noastră. Putem să ne setăm cum să manifestăm ceea ce ne dorim. Noi nu suntem ceea ce gândim, ci doar ce conotație și putere conferim gândurilor noastre. Atunci când renunțăm la Ego-ul nostru, abia atunci ne eliberăm din închisoarea propriei noastre minți.
  De aceea, trebuie să ne schimbăm modul de gândire, vibrația, ptr. a fi în armonie cu noi înșine, cu Universul. Închidem o ușă și deschidem o alta, de fapt, ne luăm adio de la o etapă majoră din viața noastră. Lăsăm trecutul, care nu ne mai este benefic și îmbrățișăm noul, cu toate schimbările ce acesta le aduce de la sine in viața noastră. Timpul ne arată cât de importantă este reînnoirea și transformarea în viața noastră, la nivel de suflet și de mental.
  Fiecare dintre noi este copilul Creatorului. Eu, tu, suntem copiii Universului. Creatorul se manifestă prin noi și dacă simțim asta și ne identificăm cu Dumnezeu, cu acel EU SUNT, începem să trăim după legile divine, unde totul este energie manifestată prin iubire, acea iubire divină, prezentă peste tot in Univers. Conștientizăm că totul este iubire, echilibru și armonie și nu mai este loc ptr. rău și ură. De acum încolo vom îmbrățișa doar iubirea și iertarea.
  Creatorul este IUBIRE și EXTAZ.
  Dumnezeu este Spirit, EL este pretutindeni, peste tot și în toate.
  Eu știu că Dumnezeu se manifestă prin mine, este în inima mea. Ca să-l pot înțelege pe Dumnezeu, este imperios necesar să observ Creația Lui.
  Și când ajungi la aceste conștientizări,
  nu ai cum să nu te transformi intr-un alt om mai bun mai echilibrat, in pace și în armonie, cu tot ce te înconjoară. Începi să plantezi în gradina ta, semințele dragostei, inspirației, motivației, compasiunii, sănătății și prosperității. În acest proces de întărire a mentalului, nu există gânduri bune sau rele, există doar atitudini față de gândurile tale. Deci trebuie schimbată atitudinea față de gânduri.
  Începe să ieși in natură ca să înveți cum să-ți regăsești calmul, cum să înveți să trăiești, cum să exersezi respirația conștientă, ptr. a-ți controla mintea. Mulți, prinși in cotidianul zilnic, uită să mai trăiască, să se iubească pe ei, practic uită de ei. Natura ne dă posibilitatea de a ne întări mentalul, de a ne recăpăta puterea fizică și mentală. Ne dă posibilitatea de a ne ridica vibrația, ptr. a ajunge în armonie cu noi și cu natuara, ptr a evolua și a ajunge la alt nivel al evoluției noastre spirituale.
  Ceea ce trebuie să știm este că nu suntem cine ni s-a spus că suntem și trebuie să descoperim cine suntem noi cu adevărat. Ptr acest lucru, este necesar să petrecem timp cu noi înșine, meditând, rugându-ne, făcând sport și tot felul de activități care să ne întărească mentalul. Trebuie să ne relaxăm, să trăim in momentul prezent, ca să putem să ne controlăm mintea. Noi nu putem controla modul în care ne percep alte persoane, dar putem alege modul in care simțim și percepem ceea ce ni seîntâmplă. Ptr. a ne controla mintea, nu folosim cuvinte care să ne doboare, folosim acele cuvinte puternice, care ne imputernicesc să ne întărim mintea. Ne ordonăm mintea făcând lucrurile pe rând, nu de-a valma, ne ajută să venim în momentul prezent, ne ajută să ne controlăm mintea. Altfel va fi haos în mintea noastră și nu vom avea rezultate bune. Ne antrenăm mintea constant, stabilindu-ne priorități, ordine în ceea ce ne propunem să facem. Stabilindu-ne noi provocări, punem mintea la treabă, se creează noi conexiuni și procese cognitive. Este nevoie de doar 28 de zile ptr. a crea noi căi neuronale, noi căi ale creierului, noi obișnuințe, schimbând rutina. Dacă faci zilnic aceleași lucruri, creierul se lenevește, se atrofiază. Are nevoie de o înviorare, de noi căi prin care să rămână activ. Sunt multe metode de ne menține un mental puternic. Depinde de noi dacă suntem dispuși să ne adaptăm noului, schimbarilor din toate aspectele vieții.
  Să rămânem lucizi, cu un mental puternic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here