222

Toți vor să ajungă în acel loc unde visurile sunt transformate în realitate.

Pentru a-ți atinge visele, ai nevoie de angajament, disciplină și multă concentrare asupra gândurilor pozitive.

Viziunea ta asupra vieții ta se poate transpune mult mai repede în realitate, dacă vei înlocui câteva expresii negative din modul tău de exprimare.

Utilizați aceste 3 repere puternice, care sunt centrate în jurul abundenței , a creativității și a ambiției neînfricate pentru a vă îndrepta concret în direcția visurilor dumneavoastră.

Înlocuiește fraza „Eu nu știu.” cu aceasta – „Eu învăț.”

Prin transmiterea către cei din jurul tău că ești dispus să lucrezi asupra ta pentru a-ți dezvolta abilitățile și talentele, obții un respect din partea oamenilor care fac același lucru. Dorința de a te îmbunătăți va atrage rezultate pozitive în viața ta.

În momentul când vei începe să înveți și să cauți cu prioritate dezvoltarea personală, acest lucru te va îndrepta către alți căutători care se află pe același drum, spre o cunoaștere mai mare. Acest lucru va crea un mediu care te va ajuta să te dezvolți mai repede și te va conduce către obiectivele tale.

Înlocuiește „Sunt falit.” cu „Eu creez calea către resurse și abundență.”

Utilizarea unui limbaj plin de curaj va ghida „centrul executiv” al creierului tău pentru a comunica un flux constant de mesaje pozitive către mintea ta subconștientă, referitor la abilitățile tale financiare. De asemenea, trimite un semnal puternic celor din jurul tău că tu te îndrepți pe calea corectă.

Această nouă frază puternică vă permite să începeți să preluați controlul asupra resurselor dvs. printr-o schimbare de percepție. Această schimbare de paradigmă te va ajuta să devii mai încrezător și mai puțin reactiv în ceea ce privește imaginea ta financiară.

Înlocuiește „Eu sunt îngrijorat.” cu „Eu sunt atât de curajos.”

Oamenii care decid să-și construiască o viață care să se alinieze cu visurile lor se confruntă cu aceeași problemă: nu au un plan adecvat și nu acționează inspirat.

Spațiul dintre ieșirea din mediocritate și îndreptarea către locul unde doriți să vă situați, deține o mulțime de variabile necunoscute. Acest lucru generează oarecum îngrijorare. Confruntarea cu această îngrijorare se face adunând destul curaj.

Citește și alt articol interesant AICI: În Vremuri De Schimbare, Cei Care Sunt Dispuși Să Învețe Permanent, Vor Moșteni Pământul

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here