Se spune că 95% din toate problemele umane provin dintr-o minte negativă.

Dacă acest lucru este adevărat și nu mai dorești probleme în viața ta, rămâne ca tu să îți alimentezi mintea cu ceva mai bun. Ceva pozitiv și transformator.

Este obligația ta să-ți REPROGRAMEZI mintea, astfel încât să găsești SOLUȚII la problemele tale și apoi să observi posibilitățile și oportunitățile care au fost întotdeauna chiar în fața ta dar mintea ta negativă nu-ți permitea să le observi. Negativitatea te păstrează orb la oportunități, la potențialul tău adevărat.

Oamenii negativi vor rămâne mereu în capcana limitelor auto-impuse. Uneori este o precum o sentință pe viață pentru că ei au crezut și cred în continuare că nu există nici o cale de ieșire. Oamenii negativi sunt convinși că vina pentru viața lor este întotdeauna a altcuiva. Dar ei nu realizează că au la îndemână cheia. Și CHEIA este reprezentată de mintea lor.

CREDINȚELE tale despre ceea ce este și ce nu este posibil. De acolo începi, de la nivelul MINȚII tale și de acolo te avânti să construiești. Construiești primul impuls pozitiv. Așezi cărămidă după cărămidă până când creezi o capodoperă pe care o poți numi viața. ÎȚI CONSTRUIEȘTI VIAȚA PROPRIE începând cu CREDINȚELE TALE! Cu propria ta lucrare.

Este o ALEGERE. Și este o alegere pe care trebuie să o faci dacă vrei o viață mai bună. Dacă îți dorești să evadezi din mediocritate, trebuie să faci alegerea de a renunța la gândirea negativă și trebuie să o faci înainte să fie prea târziu.

Citește și alt articol interesant AICIAceastă Rutină De Dimineață Îți Va Schimba Viața: Repet-o Zilnic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here