Încetează să-ți mai pese de ce cred alți oameni despre tine și întotdeauna încearcă să faci ceea ce este mai bine pentru inima ta.

Lasă-mă să-ți spun asta: „când nu-ți pasă de ce cred ceilalți oameni despre tine, acest lucru reprezintă cea mai mare formă de iubire de sine!”. Dacă ești cineva căruia îi pasă mereu de ce cred oamenii despre tine te informez că ai ajuns în locul potrivit.

Uneori vrem să facem pe plac oamenilor însă tu nu poți mulțumi pe toată lumea. Am cunoscut o mulțime de oameni care îmi spuneau: „Nu face asta! Nu face asta! Nu face aia!”. Dar ghici ce-am făcut? Oricum eu am făcut tot ce am considerat eu și iată că sunt bine și sunt încă aici…în fața ta!

Permiteți-mi să vă spun acest aspect: este natural și este bine să îți pese de ce cred alții despre tine pentru că așa este natura noastră umană. Noi toți vrem să fim plăcuți.

Dar de prea multe ori ne pasă de oamenii care nu contează în această schemă mai mare a vieții noastre. De prea multe ori ne pasă de oamenii care nu fac nimic pentru noi. Ne pasă prea mult de oamenii care nu sunt niciodată acolo pentru noi.

Îmi place adeseori să spun la sfârșitul zilei că sunt în pace. De ce? Pentru că intențiile mele sunt bune și inima mi-a fost curată peste zi. Dacă intențiile tale sunt bune și inima ta este pură, continuă să o faci căci ceea ce cred alți oameni despre tine nu este treaba ta.

Contează însă ceea ce crezi tu despre tine. Asta este tot ce trebuie să înveți. Trebuie să înveți cum să-ți crești valoarea de sine. Trebuie să înveți cum să-ți dai seama de adevărata ta valoare.

Ceea ce cred alții despre tine nu ar trebui să definească cum să te comporți. Trăiește în adevărul tău. Oricine poate critica pe altcineva. Este foarte ușor. Oricine poate judeca pe altcineva, dar tu amintește-ți că cei care vorbesc despre tine o fac pentru că ei și-ar dori să fie la fel ca tine, dar ei nu pot fi ca tine.

În această pandemie globală, mulți oameni te vor judeca pentru că nu gândești și acționezi precum ei. Dar tu trebuie să rămâi în adevărul tău. Căci nu trebuie să faci întotdeauna ceea ce fac ceilalți.

Tu trebuie să onorezi adevărul tău. Căci este nevoie de curaj pentru a nu-ți mai păsa de ceilalți care nu merită. Și pentru acest aspect este nevoie de mare curaj.

Amintește-ți că mulți oameni te vor judeca în viață pentru că oamenii răniți îi rănesc pe oamenii de lângă ei. Oamenii care te judecă sunt nemulțumiți de viața lor și de aceea vor căuta să-ți facă rău.

Dar asta nu este vina ta, nu este problema ta, așa că tu continuă să trăieșt adevărul tău. Continuă să fii mândru de cine ești.

Îți dau un sfat: viața este prea scurtă pentru a merge seara să te odihnești dar continuând să te îngrijorezi de ceea ce cred alți oameni despre tine.

Reține acest mare adevăr: că nu poți mulțumi pe toată lumea! Nu poti să faci pe plac tuturor. Nu ești aici pentru a mulțumi pe toată lumea. Tu ești aici pentru a trăi în adevărul tău.

Învață să te iubești! Învață să te accepti! Dă-ți voie în fiecare zi să fii tu însuți și amintește-ți că s-ar putea ca mulți să te numească ciudat, dar cei care te numesc ciudat ar fi mai bine să-și vadă de treba lor!

Trebuie să încetezi să-ți mai pese de ceea ce cred alții despre tine. Nimeni nu este perfect și nici nu trebuie să fii perfect!

Nu ai venit aici în această viață ca să fii perfect, ai venit aici ca să fii real deci continuă să trăiești adevărul tău!

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Totodată eu te invit să vizitezi magazinul online leoburtisanshop.com unde poți găsi produse interesante pentru eliberarea stresului cotidian.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here