Momentul cel mai important al zilei îl reprezintă momentul pe care ți-l oferi ție. Când ești doar tu și ființa ta. Când ești doar tu împreună cu gândurile tale. Ființa ta…și DUMNEZEU!

Iar cel mai important moment pentru a face acest lucru este dimineața…Pentru că dimineața o să stabilești intenția pentru restul zilei.

Dacă sări din pat târziu, desigur că începi să te grăbești, te stresezi și te enervezi – și astfel te pregătești pentru restul zilei tale! Așa procedează majoritatea oamenilor: toată viața petrecând-o mai mult în grabă!

Cheia este să te trezești din timp pentru a-ți permite ceva clipe în singurătate. Pentru că în acele clipe trebuie să stabilești intenția despre cum dorești să te simți în acea zi.

Acest timp este pentru stabilirea intenției. Timpul de a intra în spațiul energetic al RECUNOȘTINȚEI. Timp pentru meditație. Este vorba de construirea a ceea ce dorești pentru acea zi a vieții tale.

Trebuie să stabilești o intenție clară

Trebuie să stabilești o intenție clară, astfel încât să atragi acele lucruri în experiența ta.

Stabilește intenția pentru ceea ce dorești pentru ziua care urmează să se desfășoare și fii recunoscător în avans.

Acest lucru te va asigura că realizezi o potrivire energetică și acestă intenție clară însoțită de credință se va materializa în curând în experiența ta.

Sunt recunoscător astăzi

Sunt recunoscător astăzi pentru fiecare moment de calm și pentru fiecare moment de pace!

Sunt recunoscător pentru conversațiile uimitoare, recunoscător pentru fiecare râs și zâmbet de astăzi.

Sunt recunoscător pentru fiecare îmbrățișare. Fiecare sărut. Fiecare moment de dragoste adevărată.

Sunt recunoscător pentru fiecare moment de prezență adevărată. Când mă simt într-adevăr conectat la viață și la tot ce este în jurul meu.

Trebuie să simți într-adevăr fiecare moment ca și cum s-ar întâmpla cu adevărat, aceasta este poate cea mai importantă parte…Sentimentele, emoțiile implicate.

Transpune-te în acea stare de emoției intensă ca și cum s-ar întâmpla cu adevărat. Astfel ridici vibrația ta energetică.

Acesta este un proces atât de puternic.


Totul în viață este energie. Cum te simți, gândești și acționezi în fiecare zi reprezintă energie. Energia ta este determinată de intenția ta și de cum te simți.

Așa că alege să te simțiți bine. Acordă-ți un timp pentru stabilirea intenției în fiecare dimineață.

Timpul de a medita, de a elibera stresul și de a crește calmul. Timp în semn de recunoștință pentru ziua care urmează să se desfășoare.

Folosește orice cuvânt folosit trebuie să fie natural când stabilești intenția. Fii pe deplin recunoscător pentru ziua ce vine!

Lasă toată energia pozitivă să curgă. Simte că trăiești această energie pozitivă.

Apoi, treci la acțiune. Oferă primei persoane pe care o observi acea energie. Calmul pe care ți-l dorești, zâmbetul, bucuria, îmbrățișarea.

Fă acest lucru zilnic și viața ta, nu va mai fi niciodată la fel.

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here