222

Eric Hoffer a rostit acest mare adevăr:

„În vremuri de schimbare, cei care sunt dispuși să învețe lucruri noi într-un mod permanent, vor moșteni pământul, în timp ce cei învățați se găsesc bine echipați pentru a face față unei lumi care nu mai există de mult timp.”

Ei bine, vremurile se schimbă. Lumea se mișcă atât de repede și dacă nu sunteți absolut angajat să învățați de unul singur și să vă auto-dezvoltați, veți fi lăsați în cu adevărat în urmă.

Veți fi ca majoritatea oamenilor din această lume care au un set de abilități potrivite doar pentru o lume care în curând nu va mai exista.

Vei fi lăsat în urmă, nu doar în societate, unde sunt necesare abilități pentru a excela și a reuși acolo, dar vei fi lăsat în urmă fără a realiza că ai fi avut posibilitatea ca să-ți atingi ADEVĂRATUL TĂU POTENȚIAL.

Dacă nu sunteți absolut angajat în propria educație permanentă, muncă independentă personală , nu veți atinge niciodată imaginea PERSOANEI CARE ATI FI PUTUT DEVENI.

Așa că vă încurajez să nu renunțați la scopurile și visurile dumneavoastră. Nu renunțați la a dori să deveniți mai mult.

Angajați-vă să deveniți precum un cursant însetat de cunoaște la Școala VIEȚII.

Ce poți învăța astăzi astfel să îți îmbunătățești VIITORUL? Ce poți ÎNVĂȚA și apoi APLICA astăzi, astfel ca viitorul tău să fie unul mai bun?

Pentru că INFLUENȚA TA prin dezvoltarea ta permanentă poate fi văzută și simțită de toată lumea din cercul tău.

Dacă oamenii din jurul tău te văd în evoluție permanentă, asta ar putea să-i inspire și pe ei să înceapă să lucreze asupra lor.

Și reține acest aspect extrem de important: nu numai lumea se schimbă, te schimbi și tu, precum și toți cei din jurul tău se. Nu ești aceeași persoană care ai fost acum o săptămână, acum un an, sau în urmă cu 10 ani.

Experiențele întâlnite de-a lungul vieții ne obligă să ne schimbăm. Ne schimbăm gândirea, perspectivele noastre, corpurile noastre se schimbă, emoțiile noastre se schimbă. ASIGURĂ-TE că toate aceste schimbări să fie câștigurile tale cele mai bune!

Și singura modalitate de a face asta este prin propria MUNCĂ. Propria ta auto-educare. Propria dvs. DEZVOLTARE!

Luați-vă angajamentul de a fi acel elev permanent și învățați de la cei mai mari profesori și mai ales de la cei care rezonează cu tine.

Deveniți tot mai conștienți de viața interioară, precum și de cea exterioară. Conștientizați propriile practici și reacții zilnice.

Dacă îți asumi aceste angajamente acum, te asigur că această decizie va reprezenta cea mai bună alegere din viața ta.

Citește și alt articol interesant AICI: 5 Pași Pentru Crearea Și Menținerea Unei Bune Stări Vibraționale

Facebook Comments

1 COMENTARIU

  1. An outstanding share! I have just forwarded this onto a friend who had been doing a little homework on this.
    And he in fact ordered me breakfast simply because I stumbled upon it for him…
    lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk about this subject here on your internet site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here