În perioada următoare haosul va fi din ce în ce mai mare, pentru că numai așa se vor trezi și acei oameni care sunt puternic programați. Acestora le va lua mult timp ca să deschidă ochii, să ajungă în starea în care să spună „Destul! Până aici!” și de aceea vor fi supuși la provocări din ce în ce mai dure, până se vor trezi.

Aveți încredere în proces, aveți încredere în voi, indiferent ce se va întâmpla. Nu mai spuneți „E din ce în ce mai rău!”. Nu e din ce în ce mai rău, este pur și simplu modul în care are loc procesul de evoluție a umanității.

Nu e din ce în ce mai rău; unele lucruri de vibrație joasă devin din ce în ce mai vizibile/ evidente, asta e tot. Sunt elemente ale Umbrei colective care ies la suprafață – frica, manipularea, controlul maselor, lăcomia, etc. Cu cât acestea devin mai vizibile, cu atât mai mulți oameni vor deschide ochii, se vor trezi și cu atât mai puțin oameni vor mai juca jocurile de vibrație joasă ale Vechii Paradigme.

Umbra colectivă se dizolvă atunci când oamenii nu se mai implică în acele jocuri de vibrație joasă, când ei aleg să nu se mai lase prinși în frică, manipulare, control, lăcomie, etc.

Oamenii VĂD tentativele de inducere a fricii, de control/ manipulare și aleg să nu trăiască în frică, să nu se mai lase controlați/ manipulați, ci să-și urmeze ghidarea interioară, să-și onoreze propriul adevăr, să funcționeze din spațiul Suveranității personale!!! Sursa:Lorie Ladd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here