Pentru ca bărbatul să-și amintească toată ziua de tine și să plutească de fericire, este suficient să-i spui o singură frază. Un mesaj pe care trebuie să-l formulezi corect.

1. Mesaj – compliment: „În acest costum arăți ca un star de cinema.”

Oricine vrea să audă cuvinte frumoase la adresa sa, iar bărbații nu fac excepție. Dar este mai bine să lauzi bărbatul pentru ceea ce el însuși se îndoiește. Și atunci imediat vei deveni cel mai bun prieten al său. Apoi vei observa că bărbatul face totul pentru a nu te dezamăgi.

2. Mesaj – recunoștință: „Mulțumesc că exiști în viața mea.”

Din anumite motive, se crede că dacă un cuplu este deja împreună, atunci cuvintele de recunoștință nu mai sunt importante. Acum, bărbatul este obligat să meargă cu tine la cumpărături, să gătească dacă tu ești ocupată și să fie cel mai bun bărbat din lume pentru tine. Dacă îi spui „mulțumesc” pentru toate astea, el va fi surprins, apoi se va obișnui și se va bucura.

3. Mesaj – glumă: „Îți va plăcea asta …”

Psihologii cred că dacă omul vrea să împărtășească cu cineva ceea ce îl face să râdă, acesta este un plus în favoarea faptului că s-a îndrăgostit. Chiar dacă bărbatul nu este conștient de acest lucru, el oricum va înțelege. În plus, cuplurile care trăiesc împreună de mulți ani, spun că datorită simțului umorului au căsătorii atât de longevive.

4. Mesaj – grijă: ”Ai luat prânzul?”

Aici este important să nu exagerezi. De fapt, bărbatul singur trebuie să-și amintească de mâncarea și hainelele călduroase. Și, desigur, nu ar trebui să-l întrebi din nou. Bărbatul doar trebuie să știe că în viața sa există o persoană căreia îi pasă de el.

5. Mesaj – plan: ”Hai să mergem…la Paris.”

Prin prezența planurilor comune, în special a celor pe termen lung, se poate stabili dacă un cuplu are o relație serioasă sau nu. Chiar și o invitație în oraș poate avea un efect extraordinar.

De asemenea, merită de menționat faptul că toate acestea „funcționează” și în direcția opusă. Dar vei vedea asta din răspunsurile sale. Sursa:relatii.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here