222

Una dintre cele mai rapide căi în a te dezvolta, de a-ți înțelege energia sau frecvența vibrațională, este să dedici timp Sinelui tău interior, să te concentrezi asupra respirației, să meditezi și să TE ROGI. Fiecare mare lider sau persoană cu adevărat de succes își dedică timp pentru Sinele său adevărat din „interior”(„Împărăția Cerurilor” – Iisus).

Haideți să înțelegem că toți vrem să fim mai buni. Mai performanți pentru afacerea noastră, să avem un loc de muncă mai bun, să avem corpuri mai sănătoase, să fim mai buni părinți, prieteni sau membri ai familiei.

Dacă dorești ca viața ta să se îmbunătățească, ACUM ESTE TIMPUL DE A DEVOTA ATENȚIE SINELULUI TĂU!

Pot fi doar 10 minute în fiecare zi, dar îți promit că îți va schimba viața.

Când ne ascultăm pe noi înșine, atunci toate relațiile și evenimentele din jurul nostru vor fi mai profunde, mai împlinite și mai ușoare.

Sunteți responsabil pentru viața dvs. și sunteți singurul care vă poate iubi și respecta în modul în care doriți să fiți iubit și respectat. Începe cu TINE!

Iubește-te pe tine însuți

Abia când poți fi devotat pentru tine mai întâi, poți da cu adevărat altora cu inima deschisă, o inimă care nu este atașată de rezultatul a ceea ce faci, căci tu faci și dăruiești din toată inima. Trebuie să te simți confortabil să petreci timp cu tine însuți, să te iubești pe tine însuți, să fii cu tine însuți, să fii conștient de forța ta de și dorința ta de viață, de energia ta.

Energia curge acolo unde se îndreaptă atenția. Acordă-ți atenție!

A deveni conștient de sine și de energia personală, acest lucru va schimba pozitiv însăși natura a ceea cine ești și modul în care energia ta curge.

Petreceți 20 de minute în fiecare zi, asistând la sinele vostru interior. Pur și simplu aduceți atenția asupra respirației. Imaginați-vă că fiecare respirație din voi trebuie să fie o devoțiune față de voi și fiecare respirație aferentă pentru a fi devoțiunea pentru lumea înconjurătoare. Observați respirația dvs., observați bătăile inimii voastre, simțiți că pompează sânge în tot corpul dvs., simțiți fluxul Vieții care este în interiorul vostru.

Simte cât de miraculos și de minunat ești, ce extraordinar este faptul că tu funcționezi cu atâta măiestrie încât corpul tău știe exact ce să facă.

Sunteți un MIRACOL al Evoluției! Dedicați-vă puțin timp! TOTUL în viața ta va fi mai bun.

Conectează-te cu Sinele tău adevărat!

Conectați-vă cu partea care cunoaște răspunsurile la întrebările voastre.

Conectați-vă cu partea dintre voi care știe că aveți mai mult timp suficient zilnic pentru a face ceea ce doriți și trebuie să faceți.

Conectați-vă la partea care vă vorbește despre iubire și fericire.

Tu ești un creator magnific!

Spuneți-vă afirmațiile din acest loc de calm și atenție interioară: „Eu sunt energie, sunt iubire, totul funcționează bine pentru mine, sunt abundent, am succes, sunt puternic!”

Simte bucuria de a fi toate lucrurile pe care le dorești ACUM. Simte adânc în inima taîn timp ce stai liniștit și respiri.

Vezi imaginile cu tine înconjurate de lucrurile pe care le iubești și dorești.

Conectați-vă, acordați atenție inimii, puneți mâna pe inima voastră în timp ce respirați și întrebați-o: „Ce fel de viață vreau cu adevărat? Ce m-ar face să fiu cu adevărat fericit?” Și ascultați RĂSPUNSUL!

Nu te îndoi de răspuns! Ascultă-ți inima și spune: „DA. DA, te aud…!”
DA am auzit ce spui…tu..INIMA mea!

Să știi ce vrei este primul pas

Este primul pas al Legii Atracției – SĂ ȘTII CE VREI!

Cunoaște-te, ascultă-ți inima! Ar trebui sa stii.

Fii curajos, fii suficient de neînfricat pentru a acorda timp Sinelui interior și fii suficient de îndrăzneț pentru a-ți face TIMP PENTRU ASCULTARE!

Citește și alt articol interesant AICI: Louise L Hay – Cele Mai Bune Afirmații Care Te Vor Ajuta În Viață

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here