Îmbrățișarea trebuie prescrisă de către medici , deoarece există o putere de vindecare încă necunoscută în structura ei. Îmbrățișarea vindecă ura, resentimentele, curajul și neînțelegerile, îmbrățișarea vindecă oboseala și vindecă tristețea.

Când ne îmbrățișăm eliberăm legături, pierdem în acel moment dureri, eliberăm suferințe și traume. Îmbrățișarea ne dă pace în suflet, când ne îmbrățișăm încetăm să fim defensivi și îi permitem celuilalt să se apropie de inima noastră, brațele se deschid și inimile se încolăcesc într-un mod unic, ca într-o melodie nesfărșită a iubirii.

Ce înseamnă o îmbrățișare? Este un :”TE IUBESC”,”CÂT DE BINE CĂ EȘTI AICI”,”IARTĂ-MĂ”, „TE IERT”,”NE VEDEM CURÂND”,”CÂT DE MULT MI-AI LIPSIT”,” CE DOR MI-A FOST DE TINE!”.

Când ne îmbrățișăm suntem mai mult de doi, suntem familie, suntem accesibili, suntem vise posibile, suntem unitate, suntem suflete conectate. Și da, Îmbrățișarea ar trebui, să fie prescrisă de medici, pentru că întinerește sufletul și trupul. Și de aceea astăzi, îți las aici … Îmbrățișarea mea!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here