Ceea ce vedem noi cu ochii fizici, ceea ce vedem la programele de știri de la televizor, sunt relatări din realitatea 3D. Există însă și alte realități, despre care nu ne informează nimeni.

Nu există un canal ”oficial” de știri multidimensionale, pe care să îl putem urmări zilnic, ca să știm ce se întâmplă dintr-o perspectivă mai înaltă vibrațional.

Așadar, o să vă prezint eu „știrile multidimensionale” astăzi: Dacă privim lucrurile de la un nivel mai înalt vibrațional, ceea ce se întâmplă acum este o schimbare la nivel de Conștiință.

Și vorbim de Conștiința colectivă a umanității, deci zbuciumul, haosul este mai mare, pentru că vizează colectivul, în ansamblul său. Ies la suprafață energii de vibrație foarte joasă și are loc o curățare energetică masivă, pentru ca umanitatea să urce la un alt nivel de Conștiință.

Iar creșterea nivelului de Conștiință la nivel colectiv are loc prin creșterea nivelului de Conștiință la nivel individual. Așadar, curățarea energetică are loc și la nivel individual.

Până acum, unii dintre noi [destul de puțini], la nivel individual, ne-am făcut munca interioară, am trecut prin curățari energetice masive și am crescut ca nivel de vibrație – Conștiință.

Creșterea vibrațională a unui număr relativ mic de indivizi nu e însă suficientă ca să determine o creștere semnificativă a nivelului de Conștiință la nivelul colectivului, care înseamnă miliarde de oameni.

Este nevoie de creșterea nivelului de vibrație, Conștiință al unui număr mare de oameni. Asta se întâmplă acum! Sursa: Lorie Ladd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here