Idris Elba - 13 Citate Care Indică Că Singura Competiție În Viață Este Cu Tine Însuți

Născut la 6 septembrie 1972, Idris Elba este un strălucit actor, producător, muzician și DJ britanic. Dacă sunteți un fan al filmelor cu super-eroi, probabil îl recunoașteți ca și Heimdall, gatekeeper-ul lui Asgard, în filmul „Thor” de la Marvel.

Elba s-a născut într-o familie de imigranți și a devenit interesat de teatru în timp ce merge la școală. De când a obținut o bursă de la „Prince’s Trust” pentru a se alătura National Youth Music Theatre (1990), Idris a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-și arăta abilitățile de actorie. Acum, el este unul dintre cele mai căutati actori de la Hollywood.

La începutul carierei sale, Elba a avut o serie de roluri în televiziunile britanice și a lucrat împreună cu tatăl său într-o fabrică de mașini pentru a se susține. De asemenea, a lucrat ca portar la clubul de comedii „Carolines and DJing”, după ce s-a stabilit în America.

Lucrurile nu au fost niciodată ușoare, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Elba să devină unul dintre actorii renumiți de la Hollywood.

Iată aici cele 13 citate ale lui Idris Elba care indică că singura competiție în viață este cu tine însuți:

Sunt o persoană ambițioasă. Nu mă consider niciodată în competiție cu nimeni și nu spun asta dintr-un punct de vedere arogant, spun pentru că tocmai călătoria mea a început așa, cu mult timp în urmă.

13 Citate Care Indică Că Singura Competiție În Viață Este Cu Tine ÎnsuțiNu te teme de nimic. Fă ceea ce vrei să faci, dar fii educat, inteligent și încrezător în asta.

Trezirea în adevăr este mult mai bună decât trăirea într-o minciună.

Am avut întotdeauna ambiție, iar acționând așa am avut succes și mi-a pus astfel numele pe hartă, dar nu a fost niciodată planul meu de a mă opri aici.

Cunoaște care este ținta ta, nu doar s-o ghicești. Dacă nu știi care îți este ținta, nu vei ajunge niciodată acolo.

Singura Competiție În Viață Este Cu Tine ÎnsuțiSe pare că îți faci propriul noroc, dar muncești din greu să-l păstrezi.

Nu veți ști că ați ajuns în vârf până când nu ați ajuns acolo.

Uită-te în ochii celui cu care vorbești. Nu te uita într-o parte. Din două motive: poți ghici dacă acea persoană minte și de asemenea, pentru ca persoana respectivă să poată vedea ce vrei să spui și să te poți conecta cu acea persoană.

Știam că dacă aș vrea să fiu tot ce aș putea fi, aș fi nevoit să merg în SUA. Au durat trei ani pentru a obține accentul corect.

Suntem ființe umane. Experiența este experiență, să fim sinceri. Să nu încercăm să disecăm suferința într-o rasă, sau orice vreți să o chemați. Suntem toți ființe umane, într-un fel sau altul. Toate rasele au trecut prin momente dificile; asta face parte din a fi un om.

Am fost foarte ambițios, așa că am fost inovatoar. Am fost unul dintre primii DJ care făceau apeluri în direct.

Indiferent dacă este vorba de muzică sau de actorie, creativitatea provine din aceeași sursă.

A fost o mare dezbatere despre asta: poate un negru să joace un personaj nordic?

Citate Care Indică Că Singura Competiție În Viață Este Cu Tine Însuți

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here