Subscribe: LIME CHANNEL-
==========================================
Fiecare dintre noi cunoaște despre cea mai grandioasă și cumplită tragedie – căderea celui mai mare lyner de pasageri pe acele timpuri – Titanicul. Se pare că sunt afișate toate detaliile, nu mai există nici o informație necunoscută. Dar iată că recent au apărut noi detalii care ar putea schimba tot parcursul acestei istorii, de aceea vă propunem să descoperim această taină împreună…
Iata Cine Este VINOVAT De NAUFRAGIEREA TITANICULUI
==========================================
For copyright issues, please contact us at: limechannel1995@gmail.com

Facebook Comments

66 COMENTARII

 1. Cu siguranță nu s-au descoperit toate informațiile despre titanic.
  Apropo, sper sa ai un nou an mai bun și mai fericit cu cei dragi ție! 😁

  • Nu este titanic este olimpic tot un vapor construit de ei fix in acea zi cand s a facut titanic + ei au mai avut un vapor pe nume britanic sper ca ai inteles

 2. Ți ai luat teapa, avea 4 țevi de evacuare, dar doar 3 erau funcționale, ultima era pusa pentru simetrie și pentru a confierii masivitatea și impunere navei.

 3. În stânga la întors omule, uitate la documentare sa vezi ca pe dreapta e lovit, dacă întorcea dreapta, era lovit pe stânga, și după impact au oprit motoarele, induci lumea în eroare!!!

  • @Nicu Sentiment Nu e vorba de dumnezeu aici. Sunt greseli omenesti facute pe moment de panicare. Titanicul nu era pregatit de plecare. Dar faptul ca sau vandut multe bilete iau forțat sa plece pentru nu a dezamagi lumea. Sunt multe chestii . Sa spunem daca nu se scufunda? Nimeni nu auzea de el. Din cauza filmului titanicul este atat de cunoscut. Nu ca a fost cea mai mare catrastofa maritima. Oricum Titanicul in zilele noastre nu era ceva wow. Am fost pasionat de Titanic. Cand eram mic am facut chiar si o macheta. Din pacate numai o am. Mai uitat la film si m am documentat mult despre el. Da am vazut ca n-are rost. Nu poți schimba trecutul. Oricum Titanicul incet dispare din oceanul atlantic.
   Nu va documentati aiurea. Nu merita. Va spun din propia experienta.

  • @IMPULSE ZEU Titanic-ul nu a vândut foarte multe bilete, lansarea nu a fost ca în film, nava mai avea loc pentru încă cel puțin 1000 de persoane. Olympic a fost lansat cu un an mai devreme, vasul ăla a stârnit entuziasmul precum apare în film. Oameni au fost impresionați de Titanic, deoarece era o versiune mai buna a Olympic-ului, totuși în ochii lor, vasul era doar o copie a originalului. Abea după scufundare lumea a cunoscut Titanic-ul mai bine. A zice ca lumea cunoaște Titanic-ul doar pentru filmul din 97′ este departe de adevăr.

 4. Vreau sa va zic ca viața noastră este in mâna Lui Dumnezeu , și doar El decide ce se întâmpla cu viitorul noastru.
  Va îndemn pe toți care citiți acest mesaj sa va pocăiți de păcatele voastre și să-l luați pe Domnul Isus Hristos ca scut și pavăză .
  Pocăițiva și credeți in Evanghelie.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here