Următorul material este despre iubire, iertare si recunoștință. Ho’oponopono este o tehnica hawaiana simpla dar profunda. Mai este cunoscuta ca si tehnica iertării.

În urmă cu două decenii un psiholog hawaiian , Len Hew, surprindea lumea științifică cu ceea ce am putea numi pe bună dreptate un miracol. Acest om minunat a vindecat o întreagă secție de psihiatrie doar uitându-se în fișele pacienților, fără să îi consulte personal.

Plecand de la ideea ca noi creăm lumea prin gândurile noastre, tot ceea ce suntem, tot ceea ce se întâmplă în viața noastră reprezintă o consecință a gândurilor proprii.

Lumea exterioara este o reflexie a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru. Dacă ne confruntăm cu o problemă, recomandarea mea este să căutăm cauza în noi înșine. Realitatea, lumea noastră exterioara, este o oglindire a lumii noastre interioare.

Aceasta tehnica minunata este formata din 4 afirmatii simple:

  • Te iubesc…
  • Îmi pare rău…
  • Iartă-mă…
  • Mulțumesc…

Te iubesc” este vibratia cea mai înaltă, căci noi suntem facuti din iubire. Imi pare rau este pentru ca e important sa ne asumam realitatea. La nivelul cel mai inalt de constientizare exista un TOT unitar.

Suntem interconectati. „Iarta-ma” este ingredientul de baza pentru vindecare. Multi pot spune ca nu am facut noi greseala. Dar faptul ca am judecat sau pentru ca am interpretat, este deja un pas greșit.

„Multumesc” aduce vibratia recunostintei. De asemenea accesam vibratia ca si cum s-a implinit si este adevarat. Este esential ca trairea sa fie autentica, iar cererea de iertare sa fie pe deplin sincera. Sursa: Vibratii Inalte

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here