Cu toții ne felicităm reciproc cu afecțiune, iubire și recunoștință, dar…TU, te-ai felicitat pentru tot ce ai trăit până acum??? Te-ai felicitat pentru momentele in care ai simțit cum pământul iți fuge de sub picioare, însă ți-ai luat putere să mergi inainte???

Te-ai felicitat pentru acele nopti nedormite de durere în care nu mai vedeai nici o ieșire din situația respectivă, si în care ai reușit să te abandonezi divinității iar a doua zi să te trezești cu un zâmbet și cu sentimentul că totul va fi bine??? Te-ai felicitat pentru ca ai muncit neîncetat si ti-ai implinit visul???

Te-ai felicitat pentru acele zile când nu ai putut să-ți reții plânsul, dar ai găsit totuși putere să-i susții pe cei care aveau nevoie??? Te-ai felicitat că ai tăcut in fața unei ofense, deși te-a durut sufletul profund, însă ai învățat să spui NU persoanelor care nu îți recunosc valoarea ???

Te-ai felicitat pentru răsăriturile și apusurile de soare de care ai avut ocazia sa te bucuri??? Pentru marile prietenii pe care ai stiut sa le păstrezi si sa accepți cu pace, pe cine a vrut să plece???

Te-ai felicitat deja pentru succesele tale??? Pentru că ai dat încurajare și dragoste fără să aștepți nimic în schimb??? Te-ai felicitat ca ești iubit și respectat de oameni speciali??? Te-ai felicitat deja pentru satisfacția unei lucrari bine facute???

Pentru dragostea familiei tale și afecțiunea necondiționată a prietenilor tăi??? Azi felicită-te si pe tine CA ESTI CINE EȘTI, unic/ă și irepetabil/ă!!! Pentru visele tale, pentru pasiunea pe care o pui în ceea ce faci, pentru dragostea pe care o ai acum pentru tine…

Pentru că ești puternic/ă, pentru că înveți zi de zi să te reinventezi, pentru ființa divină pe care o manifești. Pentru muzică, pentru dans, pentru zâmbet, pentru a putea merge, vorbi, alerga, sări…Pentru magia de a fi !!!!

Felicită-te pentru încă 363 de zile care te așteaptă și pe care urmează să le creezi așa cum vrei tu!!!!EȘTI IMPORTANT/Ă ȘI MERIȚI TOT CE E MAI BUN!!!! PACEA FIE CU TINE ȘI ÎN ACEST AN!!!