@leoburtisanoficial

Află puterea rugăciunii și lasă-L pe Dumnezeu să intre în inima ta și să îți lumineze calea spre liniște și fericire veșnică. Roagă-te împreună cu mine zilnic și uită de griji, stres, boală sau nevoi. Roagă-te cu încredere și cu speranță și tot ceea ce vei cere El îți va da!

Și dacă nu ai facut-o pană acum, abonează-te la canal pentru a primi notificări cu rugăciunile și învățăturile creștine postate:

Pe acest canal vei gasi rugăciuni și învățături creștine frumoase pentru orice ocazie sau moment al zilei: rugăciuni de seară, rugăciuni de dimineață, rugăciuni miraculoase, rugăciuni în caz de boală, rugăciuni pentru familie, rugăciuni pentru copii, rugăciuni pentru prosperitate și bani, rugăciuni pentru ajutor, rugăciuni puternice, rugăciuni înainte de masă, rugăciuni pentru cei vii, rugăciuni pentru cei morți, rugăciuni pentru sănătate, rugăciuni la îngeri, rugăciuni iertătoare, rugăciuni de spovedanie.

🙏🙏🙏

Cine sunt eu?
Sunt un om oarecare, la fel ca tine. În urmă cu câțiva ani am căzut la pat și am început să scriu rugăciuni. Iar după ce Dumnezeu mi-a dat din nou sananate, I-am promis că îmi voi dedica restul vieții pentru a răspândi Cuvântul Lui.

© Toate materialele de pe acest canal sunt materiale originale înregistrate de către mine. Detin toate drepturile de autor pentru distribuirea si monetizarea continutului.

Mai multe rugăciuni și învățături creștine găsești aici:

#Rugaciune #Dumnezeu #Iisus #Crestin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here