HOROSCOP. Mihai Vorpochievici: Acestea sunt cuplurile zodiacale care se îndrăgostesc rapid

Facebook Comments

30 COMENTARII

 1. Eu sint in 24 iulie 1963 ora 12 13. Vreau sa aflu ascendentul si daca pot sa aflu cum sa-mi aflu zilele de noroc. C’è nu la-m avut niciodată.

 2. Mulțumim maestre Eu sunt varsatoare și soțul balanta și suntem de 30 de ani împreună și încă ne iubim ca și cum abia ne.am casatorit

 3. Pesti ãstia toatã ziua ar sta în pat la fãcut……. ãstia te însealã cât zici peşte si nu sunt nici sinceri. Nici nu au cum dacã însealã la foc automat. Ãstia toatã ziua ar depune icre.

 4. Buna ziua!
  As avea o sugestie: nu credeți că ar fi mai bine să înregistrați emisiunea cap-coada,sa putem vedea și noi ăștia din străinătate care nu.avem antene satelitare,și nu putem să vă vedem în direct??!!!
  Cel puțin eu trebuie sa caut mereu sa vad.toate bucățelele ! Suntem multi romani care va.urmarim cu.mare drag.
  Mulțumesc pentru că existați.

 5. Mă scuzați, dar vă contrazic! Eu pești și soțul pești! Suntem împreună de 35 de ani! Și încă există flacăra iubirii! Nu putem trăii departe unul de celalalt!!!!

 6. Fie-mi scuzata întrebarea despre zodiile de pământ nu spuneți nimic și atunci când vorbiți despre ele o faceți cu foarte mare transparență… mai nimic…! În schimb fiica mea și soțul sunt berbeci…. soc și groază cine are știe….!

 7. Pentru Cimpoer Vreau să ți spun că eu sunt geamănă iar soțul meu scorpion și pe 17 august am făcut28 de ani de căsnicie!

 8. Imi spunemi va rog frumos si mie ascendenti? Sint nascita 24 / 05/ 1976 aproximativ dupa orele 18.Va multumesc anticipato!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here