ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

HOROSCOP Mihai Voropchievici. Zodii independente, zodii iertătoare, zodii șefe

Facebook Comments

19 COMENTARII

    • Crisa Crisa , uita de fecioare , sarmanele sunt propriile lor victime . Fecioarele nu pot fi trezite la realitate de nimeni si de nimic . Se incurca cu cei mai toxici barbati , muncesc precum robotii , au o dorinta cruda de a strange averi , ies in lume doar ca sa arate ca au si pot , adica fatarnicie , iar la capitolul sex sunt femeile pe care le pot satisface orice tantalau , pentru ca ele nu stiu sa faca diferenta intre cantitate si calitate iar sexul pentru ele nu este o prioritate , sub nici o forma .
      Cand un barbat incearca sa cucereasca o fecioara , pana se hotaraste ea sa accepte , alta deja e in 3-4 luni gravida cu omul ce o curteaza . Ca barbat , daca asteti sa te satisfaca o fecioara , fi sigur ca ajungi sa faci parkinson la ambele mani pana se decide ea :)))

  1. La iertatori cred ca ar trebui sa puneti cap de afis , BALANTELE , pe care de fapt nici macar nu le-ati incadrat in categoria asta . In rest , cu cei pusi de domneavoastra aici , in lista iertatorilor , nu am cuvinte , sunteti corecti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here