Horoscop Mihai Voropchievici. Cine sunt dictatorii zodiacului

Facebook Comments

29 COMENTARII

    • Ii plac vorbele mari si de lauda. Daca nu ai plăcerea de al il manipula prin cuvinte si senzualitate. Nu te mai chinui. 🤗

  1. Luna asta neagra sau luna in scorpion sunt cu puteri malefice. Daca vor personajele ce le detin, indiferent de soare dat.

  2. Adolf Hitler a fost cu soarele in Taur. Asa ca nu are de berbec nimic 😜. Recalculati, Recalculati, Recalculati. 20 Aprilie poate avea soare in Taur depinzand de ani.

  3. Adevărat ca frica aduce dictatura. Orgoliul aduce pierdere. Si maniacii boala. Asa ca trebuie un echilibru si o educatie in sensul acesta.

  4. Depinde foarte mult de harta natala ……ala sotul Vulpitei , Viorel ))) este leu cu ascendent in leu)) ce dictator )))))))))

    • Din câte am observat toți astrologii au ceva cu zodia varsator și nu înteleg de ce!se ezită ,se scurtează mult și dacă se poate să și sară peste această zodie,aș vrea să știu de ce?

    • @Daniel Perju Este dificil sa fii concret pentru o plaja larga de oameni guvernati de Saturn si Uranus. Varsatorii sunt superbi daca le lasi universul in pace si le zambesti. Venus ii echilibreaza cu iubire ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Au nevoie de multa iubire. Ei nu au sansa aceasta ca samanta iubirii sa o detina. Le trebuie plantatata si ingrijita. Minunea insa este ca odata ce varsatorii gusta adevarata iubire si da roade universul lor se va invarti doar pentru acea dragoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here