Harrison Ford - 13 Citate Motivaționale Care Te Vor Încuraja Să-ți Construiești Propria Viață

Harrison Ford este un actor american popular cu o carieră care se întinde pe durata a cinci decenii. Cine nu cunoaște personajele precum Han Solo (Star Wars) sau Indiana Jones?

Ford a fost interesat în actorie după ce și-a terminat studiile, dar a deveni faimos în industria cinematografică nu este o treabă ușoară.

Pentru a se întreține, Ford a lucrat că dulgher în timp ce a jucat în roluri mici, până când George Lucas i-a oferit primul rol important în filmul American Graffiti.

Colaborarea cu Lucas l-a ajutat pe Ford să devină faimos după ce a interpretat rolul pungașului simpatic Han Solo din Star Wars, apoi a profesorului de arheologie Indiana Jones.

Chiar dacă unele dintre rolurile pe care le-a acceptat de-a lungul anilor nu au atins un nivel mare de succes, Ford s-a bucurat încă de faimă pentru rolurile avute în filme precum Apocalypse Now și Air Force One.

Harrison Ford preferă simplitatea vieții rurale, petrecând timpul la ferma sa în Jackson Hole.Iată cele 13 citate motivaționale ale lui Harrison Ford care te vor încuraja să-ți construiești propria viață:

Toți avem schimbări majore în viața noastră, care sunt mai mult sau mai puțin precum o a doua șansă.

Harrison Ford - 13 Citate MotivaționaleAm vrut să trăiesc viaţa, o viaţă diferită. Nu am vrut să merg în fiecare zi în acelaşi loc şi să văd aceiaşi oameni şi să fac aceiaşi meserie. Am vrut provocări interesante.

Natura nu are nevoie de oameni – oamenii au nevoie de natură; natura ar supraviețui stingerii ființei umane și îi va merge bine, dar cultura umană, ființele umane, nu pot supraviețui fără natură.

Mi-am dat seama de timpuriu că succesul este legat de faptul de a nu renunța.

Lucrează din greu și dă-ți seama cum să fii util și să nu încerci să imiți succesul nimănui. Află cum să faci asta pentru tine însuți.

Harrison Ford - 13 Citate Motivaționale Care Te Vor Încuraja SăDacă mă veți defini în mod corespunzător, trebuie să vă gândiți atât la eșecurile mele, cât și la succesele mele.

Pentru mine, succesul este alegere și oportunitate.

Mă retrag de fiecare dată când termin cu un film. Apoi mă întorc. Știi, îmi place să dorm. Dar îmi place și să muncesc; este distractiv pentru mine. Atâta timp cât continuă să fie distractiv și sunt tolerat de oamenii din jurul meu, o voi face.

De ce cer instrucțiuni? Pentru că urăsc pierderea timpului.

Citate Motivaționale Care Te Vor Încuraja Să-ți Construiești Propria ViațăDragostea romantică este una dintre cele mai incitante și împlinite tipuri de iubire și cred că există potențial pentru ea în orice etapă a vieții tale.

Sănătatea noastră se bazează în întregime pe vitalitatea celorlalte specii de pe Pământ.

Te poți considera bătrân numai dacă fiecare al doilea număr de telefon din agendă este al unui doctor.

Există doar un singur Indiana Jones. Poate că James Bond pot fi mulți și asta se întâmplă fie pentru că actorii îmbătrânesc, fie pentru că cer mai mulți bani. Dar eu nu sunt dintre aceia care îmbătrânesc.

Harrison Ford - 13 Citate

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here