Pentru ca FRAME RATE nu este egal REFRESH RATE, a trebuit sa invatam despre Stuttering, Tearing, V-Sync, Adaptive Sync, Triple Buffering, Fast Sync, #GSync, #FreeSync! Explicam pe intelesul tuturor ce inseamna fiecare, la ce si cum foloseste! #nvidia

Facebook Comments

31 COMENTARII

    • @Alex Dascaluin live ul de 300k, buhnici zice: acest canal a ajuns la aceasta cifra si fara gaming (Codrin rade ironic asa suparat), urmatorul clip, Codrin: cum s a facut acest robot, de unde inspiratia? flacaul invitat: pai ma jucam si… Codrin: deci tot din gaming da? (si rade)/ asta ca sa ca amuzament prin detalii. Cavaleria e tinuta in viata de Codrin, singurul care merita urale… parerea mea.

  1. Eu am un monitor AOC G2590FX, este in lista oficiala G-SYNC Compatible de cand s-a lansat, si merge impecabil! Doar ca din cand in cand are ghosting si trebuie sa restartez monitorul, dar am auzit ca nu doar eu am aceasta problema, insa pentru 1000 de lei cat am dat pe el, nu ma afecteaza prea mult. 😀 Tot ce trebuie sa faceti daca aveti un monitor similar este sa activati cei 144 Hz bineinteles, sa va instalati RivaTuner Statistics Server si sa limitati FPS-urile global la 140 (pentru a fi siguri ca nu depasiti 144), sa activati G-SYNC din nVIDIA Control Panel si tot de aici sa activati V-Sync global (din 3D Settings). Inca o mentiune, sa dezactivati V-Sync din toate jocurile, deoarece este activat deja din control panel. Aceste setari mie imi merg perfect, daca vreti aici este articolul de pe care m-am luat, am si testat, si va pot garanta ca merge ireprosabil! Aici este link-ul: https://www.blurbusters.com/gsync/gsync101-input-lag-tests-and-settings/14/

  2. Sunt fan Zon@ de cand eram mic inca. Dar sincer sa fiu tot mai mult imi placea vechiul logo si intro, dar poate sunt doar eu acum..

  3. Deci imi vine sa imi iau moniorul sa mi-l arunc pe fereastra ca eu unu sunt in pom … mai putin acum dar tot acolo tre` sa ma mai uit de 4-5 ori ca sa inteleg ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here