Frunzele de Dafin – Remediu Antic de Temut, Condiment Nobil
Acest arbust este asociat cu nemurirea pentru că frunzele sale rămân verzi iarna. De aceea romanii au făcut din laur emblema gloriei, izvorâtă din puterea minţii, a armelor sau a calităţilor fizice deosebite. În Grecia Antică, celebra prezicătoare Pitia mesteca frunze de dafin înainte de a-şi pronunţa profeţiile şi ardea frunze şi rămurele de dafin pentru a-i afuma pe cei care aşteptau prezicerile sale. Popoarele din Africa de Nord fac din frunzele de laur talismane ocrotitoare ce îndepărtează puterile răufăcătoare. Dafinul este socotit copac al Soarelui şi simbol al păcii. În Evul Mediu, el era recomandat împotriva „tuturor relelor satanice ce pot sălăşlui asupra omului“. Renumitul botanist Parkinson, din secolul al XVII-lea, lăuda foarte mult calităţile frunzelor de dafin, considerând că ele nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie sau grădină.
Se spune că informația înseamna putere. Atunci când se ajunge la boala, nu mă îndoiesc de faptul că cei care înteleg ce anume este în neregula cu ei, care stiu ce trebuie făcut pentru a- și veni în ajutor și au tăria de a face ei înșiși ceva în ceea ce îi privește au parcurs deja jumătate din drumul spre însănătoșire.
Vindecarea bazată pe remedii naturale, tratamente la domiciliu și măsuri privind stilul de viața este mult mai blandă și mai practică decât administrarea unor medicații drastice.
Cum vă puteți alina durerea fără medicamente? Ce alimente puteți mânca pentru a vă reduce colesterolul? Ce puteți lua ca să adormiți, dacă suferiți de insomnie?
La aceste întrebari și la multe altele Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate vă oferă răspunsuri complete, ușor de pus în practică și în care vă puteti încrede.
Simt o reala plăcere să impărtașim împreuna aceste informații, punând la dispoziția oricui aceste soliții, cele mai bune leacuri și sfaturi atunci unde și când este nevoie de ele.
Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate vă propune menținerea sănătății pe cale naturala, vă descoperă informații importante despre un stilul de viata sanatos, care vă sunt necesare pentru a vă menține în parametri sănătatea. Vă îndrumă cum să folosiți fără riscuri terapiile naturiste. (Fitoterapia, Naturoterapia, Aromaterapia, Masajul, Yoga, Presopunctura și Shiatsu, Homeopatia, Reflexologia)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here