Vă prezentăm o rețetă excepțional de delicioasă de friptură în aluat de pâine. Acest preparat cu puțin aluat, dar foarte moale și umplutură generoasă de carne foarte suculentă și consistentă este absolut fantastic și apetisant. Se servește cald, ca fel principal sau ca aperitiv.

Rețeta completă:

Pentru mai multe rețete video urmăriți-ne pe:

Blog:

Facebook:

Instagram:

Echipa SavurosTV vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Facebook Comments

26 COMENTARII

 1. Pe langa faptul ca se muncește foarte mult, este pentru putine prsoane, este o bomba calorică și nesănătos pentru stomac (combinatia ulei încins cu faina)
  In loc de o friptura la cuptor cu legume care sa sature pe toată lumea, ne scărpinăm cu mâna stânga la urechea dreapta și producem acest nimic !

  • @Manfred von Richthofen …ai nimerit-o, imi place foarte mult parizerul, numai dacă îl prepar in casa,nicidecum cel fabricat industrial !

  • @Viorica Anghel Stai linistita,nu mai e nimic pur pe acest pamant,tu poti manca ceva fara E uri ,dar carnea pe care o folosesti cum crezi ca este?

  • @Manfred von Richthofen Este drept. N-am crescătorie de păsări. Dar totuși, ceea ce pregătesc acasă nu contine tot ce-înseamnă pui, oase și pielița și alte alea …

 2. To musí bejt dobrý a chutný ale nevím to bych asi neudělal je to dost komplikované pro mně jinak fandím super mňam…😋😋😋👌👌👌👍👍👍

 3. BA WTF AM VISAT CA MA DUC ÎNTRUN MAGAZIN SI VANZATOATEA ÎMI RECOMANDA FRIPTURA DE PAINE SI AM INTRAT REPEDE PE YT SI AM VAZUT CA EXISTA WTF😱😱😱😱

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here