Săptămâna aceasta revenim către finanțele personale pentru a discuta despre erorile emoționale care ne afectează deciziile financiare. Vedem ce înseamnă atașamentul emoțional sau frica de regret, cu efectul de turmă ți trend care amplifică și dezumflă bulele investiționale.

Frica de regret: apare atunci când investitorul nu face nimic din frica de a greși, încercând să evite sentimentul de regret. Astfel, sentimentul de vinovăție devine mai puternic atunci când acționează și ar putea greși, comparativ cu cel în care nu fac nimic, chiar dacă pasivitatea poate fi o eroare, în sine.

Analistul economic Iancu Guda ne aduce de luni până vineri „Banii în mișcare”, rubrica de economie pe înțelesul tuturor, din care vom învăța cum să fim cei mai buni administratori ai propriilor finanțe. Complicatele mecanisme ale economiei nu vor fi mai fi atât de greu de descifrat. Emisiunea vine cu informații noi, dar accesibile și celor care nu au studii economice, cu soluții la problemele financiare ale fiecărei familii, dar și cu sfaturi despre cum trebuie administrată o afacere ca să aducă profit.

#Digi24 #EmisiuneDigi24 #BaniiÎnMișcare

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here