222

Iubirea te deschide către lume, ceea ce îți permite să aduci bucuria, energia și fericirea. Frica te închide. Iubirea sporește energia, frica închide energia.

Doar 5% din viața voastră este influențată de mintea conștientă, referitor la dorințe și aspirații, la viața pe care ai vrea tu să o duci. 95% din viața noastră provine din obiceiurile subconștiente care au fost dobândite în primul rând prin observarea altor oameni.

Ei bine, într-o zi obișnuită, 5% din viața noastră este creată de mintea conștientă, ceea ce face ca mintea subconștientă să fie conducătorul vieții noastre cu 95% din zi.

Dragostea reprezintă armonia între tine și mediul în care trăiești, iar apoi armonia îți îmbunătățește vitalitatea, deoarece energia acesteia te hrănește pentru a fi mai sănătos și mai fericit. Iubirea îți îmbunătățește vitalitatea și energia. Frica te închide.

Iubirea te deschide către lume, ceea ce îți permite să aduci bucuria, energia și fericirea. Frica te închide în timp ce crezi că te protejezi de orice amenințare venită din exterior. Dragostea îmbunătățește energia, frica închide energia și, prin urmare, iubirea îmbunătățește vitalitatea, deoarece viața este energie. Frica compromite vitalitatea, deoarece frica este exact opusul. Îți închide energia.

Atunci când sunteți îndrăgostiți, viața este minunată și frumoasă. Când vă temeți, vă închideți. Iubirea este atât de importantă în lumea noastră, deoarece viața este condusă de iubire. Frica îți va scurta viața. Energia și chimia fricii sunt de fapt cauza a aproape toate bolile de pe această planetă.

Ai nevoie de un răspuns mai simplu decât faptul că iubirea îți îmbunătățește vitalitatea, energia și sănătatea în comparație cu frica, care îți închide vitalitatea, energia și provoacă boli? Dintr-o dată, vezi de ce căutăm dragoste. Este un mecanism integrat pentru a ne îmbunătăți experiența de viață pe această planetă.

Citește și alt articol interesant AICI: Închisoarea Minții

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here