ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

PARTEA A 2-a. Forța imaginației | Lege și făgăduință divină | de Neville Goddard | partea a 2-a. Îți poți folosi puterea imaginației pentru a-ți schimba împrejurările, spunea el, dar va fi numai temporar. „Făgăduința” primează „Legii”, întrucât poți folosi „Legea” pentru a face averi, a deveni faimos în lume; toate astea sunt cu putință, dar, scopul tău real este acela de a trăi în armonie cu tot ceea ce este”. În toate cărțile și conferințele sale, Neville Goddard a abordat în principal ceea ce el numea „Legea”: tehnica de a-ți crea realitatea fizică prin intermediul imaginației. Tehnica de aplicare a „Legii” este aceea a „revizuirii”. Revizuirea vizează modificarea realității prin retrăirea imaginară a evenimentelor pe care le-am fi dorit a se derula altfel. Acest tip de meditații constă în imaginarea unui scenariu plecând de la împrejurările evenimentului nedorit și sfârșind cu un final favorabil. #tehnicidevindecare #fortaimaginatiei #putereaimaginatiei #legileuniversului

LINK PENTRU DONAȚII

Dacă doriți să susțineți activitatea de realizare a documentarelor și podcasturilor marca Sursa de Motivație Zilnică, o puteți face fie devenind membru al canalului, ( apăsați butonul ALĂTURĂ-TE, aflat sub fiecare videoclip lângă butonul ABONEAZĂ-TE), fie accesând linkul de mai sus către contul nostru de donații deschis pe www.tipeeestream.com. Vă mulțumim !

DEVINO MEMBRU AL CANALULUI PENTRU A PRIMI ACCES LA BENEFICII

APASĂ BUTONUL ALĂTURĂ-TE DACĂ VREI SĂ NE SUSȚII. VREI SĂ PROPUI ȘI SĂ VOTEZI TEME SAU SUBIECTE PENTRU VIDEOCLIPURI ? NU MAI STA PE GÂNDURI !

Partea 1, click AICI:
Partea a 3-a, click AICI:

Videoclipuri recomandate:

NASA CONFIRMĂ | HOROSCOPUL CU 13 SEMNE ZODIACALE | AFLĂ CARE ESTE NOUA TA ZODIE

INTERPRETAREA SPIRITUALĂ A NUMERELOR (episodul pilot)

777 | DE CE ÎL VEDEM UNEORI | INTERPRETAREA SPIRITUALĂ A NUMERELOR (2)

666 NUMĂRUL FIAREI | SECRETUL DEZVĂLUIT | SFÂRȘITUL UNEI LEGENDE

INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ | SALVAREA SAU SFÂRȘITUL OMENIRII

CE SECRETE ASCUNDE ARHIVA VATICANULUI

RECUNOȘTINȚA | CEA MAI MARE TAINĂ A BIBLIEI

LAMÂILE ȘI ELIMINAREA ENERGIILOR NEGATIVE

SAREA ȘI ELIMINAREA ENERGIILOR NEGATIVE

SALVIA ȘI ELIMINAREA ENERGIILOR NEGATIVE

Muzica intro : www.purple-planet.com

Facebook Comments

26 COMENTARII

  1. Multumesc foarte mult, va doresc numai bine!😘
    Am invatat ceva,de care nu aveam habar! Extraordinar,acest documentar! Va sunt recunoscatoare!Sa va ajute Dumnezeu!💞🙏

  2. Va sunt foarte RECUNOSCATOARE ptr împărtășirea acestor informații dătătoare de speranță că viață noastră poate fi Minunata .💗

    • Mulțumesc cu gratitudine!Aceste informații sunt extrem de importante! Sunteți un mesager divin, întrupat ca sa vă implicați,prin menirea Dvs,in procesul trezirii noastre spirituale!!! Cu respect și stima!

  3. Mulțumesc mult câtă realitate egzista în tot ce am ascultat. Consider că este vorba de realitate chiar dacă este o viziune ascunsa și împliniri reale însă este foarte important sa crezi .CEEA ce ceri ai și primit. Simt ca sunt un dublu exemplar intrusul. …Și bolile se inoculează doar numai prin gând vizualizare, sugestiv și captat prin auz,iar frica îl pune în realitate.tot astfel prin trăire interioară iubirea poate vindeca prin vizualizare ,interesant a este aceasta metoda.asa putem ajuta și TARA.

  4. Nu am cuvinte sa îți scriu, doar simt o bucurie profunda Pt realizarea acestui material . Mulțumesc ! 🙏🏼🤗

  5. Doamne, este minunat! Este atât de simplu și la îndemna oricui! Dacă si numai daca dăm la o parte, dizolvăm vălul neîncrederii în ceea ce suntem cu adevărat, Ființe Divine! Vă mulțumesc cu recunoștință pentru aceste materiale și pentru că v-am descoperit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here