Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

13 COMENTARII

    • Aveti o fiica frumoasa si desteapta , talentata si cu zambetul dvs. fermecator. La prima emisiune cand a prezenta-o d-na Olga am stiut ca dvs. santeti mama. Sa va traiasca si sa va bucurati de realizarile ei!

  1. Minunata emisiune , speciala , deosebita , profunda si deosebita la fel ca voi , frumoase si iubite doamne Olga Croitoru si Sonia Iulia , suflete blande si luminoase . Multumesc , va iubesc 💖🙏

  2. Mandala din imagine/ fondul invitatei imi aminteste de primaverile din copilarie dar si de culorile /cozile paunilor pe care-i admiram ( tot in copilarie ) 💖

  3. Sezatorile erau de obicei iarna, cand nu se mergea la munca pe camp. Fetele isi faceau costumele populare, iile, torceau, curatau boabele de porumb de pe cocean sa aibe pentru vite sau sa faca malai. Se adunau pe rand la cate o familie si gazda trebuia sa asigure cina. Veneau si flacaii si faceau ochii dulci la fete. Aceasta traditie inca se mai practica acum vreo 57-58 de ani cand eram Eu copil. Era foarte frumos si fetele asteptau cu nerabdare sa vada ce flacai vor trece pe la sezatoare.
    Foarte buna si de folos emisiunea. Felicitari Dna Olga. O invitata deosebita!

  4. Este asa speciala d na Sonia, are o blandete in vorbe si prezinta atat de frumos totul, incat sigur reuseste sa miste ceva in sufletelul omului. Pe mine una m a sensibilizat tare. Are acelasi magnet ca al.mamei, d na Florentina. Mult succes in viata, sunteti un suflet maret!⚘⚘⚘

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here