Întâlnesc atât de mulți oameni care se trezesc cu adevărat din somnul profund și află cine sunt cu adevărat.

Titlul video-ului și subiectul nostru de astăzi  o reprezintă Agenda 2030. Dacă ai suficientă răbdare, te provoc să urmărești tot video-ul…căci vei afla adevăruri șocante.

Deci în 1992 am avut Agenda 21 unde Națiunile Unite s-au întâlnit în Brazilia pentru a pune bazele unei dezvoltări mai durabile pe planeta Pământ. Asta a fost în 1992. În 2015, avem iarăși o întâlnire a 193 de națiuni unde s-a convenit asupra unui plan numit Agenda 2030 cu planuri pentru o dezvoltare mai durabilă pe planeta Pământ.

Agenda 2030 conține 17 obiective durabile: numărul 1- fără sărăcie. Numărul 2: eradicarea foametei; numărul 3: sănătate și bunăstare; numărul 4: educație de calitate pentru toată lumea; numărul 5: egalitatea între sexe; numărul 6: apă curată și canalizare; numărul 7: energie accesibilă și continuă….astfel încât toate sună fantastic dragii mei….dar în zilele noastre, guvernele lumii nu pot hrăni săracul dar au însă bani pentru război. Guvernele lumii au primit bani pentru această pandemie globală, dar nu au bani pentru a eradica sărăcia…când s-ar putea dacă ar fi voință.

Așa că trebuie să ne reamintim că sunt multe agende care se joacă în această matrice…poți să-i spui „matrice”…sau poți să-i spui Matrix.Lasă-mă să-ți explic ce este cu această Agendă2030. ONU ne-a comunicat că este vorba despre o dezvoltare durabilă în care se va încheia cu adevărat cu sărăcia și foametea.

Amintesc acum de Matrix. Matrix nu este un film, ci un documentar și trăim, de asemenea, chiar acum într-o nouă ordine mondială iar cei care conduc destinele omenirii din umbră caută impunerea Agendei lor până în anul 2030. Însă…cei care conduc destinele omenirii din umbră…în Agenda lor 2030 vor inversa tot ce se află în programul expus public în această agendă.

V-am mai amintit și într-un alt video despre cartea „1984” scrisă de George Orwell.  În această carte este descrisă o lume în care războiul este pace, libertatea este sclavie, ignoranța este putere. Este exact ceea ce se întâmplă acum iar cei care conduc destinele omenirii din umbră inversează totul.

Avem un termen acum numit „distanțare socială” prin care se urmărește deconectarea oamenilor. Este exact ceea ce vor cei care conduc destinele omenirii din umbră. Vor să fii separat  pentru că așa grupul își pierde puterea. Distanțarea socială este un oximoron! Cum se poate ca tu să fii social și îndepărtat în același timp?

În această Agendă 2030, cei care conduc destinele omenirii din umbră este să te țină în continuare depărtat unul de celălalt, să te distragă de la cine ești cu adevărat, să te facă să te simți înstrăinat și spun întotdeauna: într-o lume de 7,8 miliarde de oameni nimeni nu ar trebui să simtă izolat, nimeni nu ar trebui să fie izolat și vă puteți imagina dacă 7,8 miliarde de oameni s-ar reuni, s-ar iubit și s-ar aprecia reciproc…ce putere am avea?

O mulțime de oameni pot vedea cât de repede se schimbă lumea. Trebuie să te întrebi de ce vor să blocheze soarele, pentru că cei care conduc destinele omenirii din umbră vor să creeze un strat protector în atmosferă și să blocheze  lumina soarelui pentru a preveni încălzirea globală…dar soarele este sursa vieții. Soarele este dătător de viață…, astfel  încât o astfel de acțiune nu are sens.

Dar ți-am spus….când vorbim despre ce se întâmplă cu adevărat pe planetă este un război spiritual, intrăm de fapt în Zodia Vărsătorului…a 5-a dimensiune și asta înseamnă că milioane de oameni se trezesc  aflând cine sunt cu adevărat.

Se întâmplă o trezire extraordinară și asta este vestea bună. Pe planetă mulți oameni află cine sunt cu adevărat și ei într-adevăr strigă și își amintesc că au venit aici pentru a fi liberi și că a fi liber este dreptul tău din naștere.

În adevărata comunicare trebuie să vezi expresia facială…pentru că asta face parte din comunicare. Planul diabolic pe care îl au cei care conduc destinele omenirii din umbră pentru viitorul tău este ca tu să trăiești într-o perpetuă stare de frică pentru că frica este singura metodă  eficientă pe care o dețin….și cu cât ești mai speriat de orice se întâmplă cu atât mai mult ei  vă pot controla! Cu cât mai mult vă este frică, cu atât mai mult îți pierzi puterea și aceasta este adevărata Agendă 2030.

Ray Kurtz de la Google, a prezis că până în 2050 va exista o singularitate și atunci inteligența artificială va înlocui intelectul uman…cu alte cuvinte  Inteligența artificială va prelua globul și va fi ca și noul zeu. Asta face parte din agenda 2030 unde ne vom afla controlați de inteligența artificială.

Chiar acum ne aflăm la o răscruce definitivă. Trebuie să ne păstrăm umanitatea noastră înainte să fim transformați cu toții în cyborgy, înainte să fim transformați cu toții într-un cod de bare.

Asta înseamnă agenda 2030 și vreau să vă spun că acest lucru pare a fi ceva dintr-un film științifico-fantastic care nu se va întâmpla niciodată.

Dar să-ți menționez un fapt banal din viața multor oameni. Atât de mulți oameni interferează cu tehnologia(telefon, calculator, internet) enorm de multe ore pe zi…. pe când oamenii nici nu realizează că în același timp ei „instruiesc” inteligența artificială…căci inteligența artificială colectează toate datele dvs.Vei fi înlocuit dacă tu nu începi să îți aperi libertățile!

Tot ce se întâmplă acum a fost prezis de mayași…care ți-au spus că în 21 Decembrie lumea pe care o știm se va termina…Am avut marea conjuncție din 21 Decembrie 2020. Ne mutăm în Zodia Vărsătorului și din această cauză, cei care conduc destinele omenirii din umbră vor să mențină cât mai multe suflete în frică și teroare. Singura ta șansă de supraviețuire este să trezești din somnul profund în care te-au pus și să-ți revendici puterea și să pășești în libertatea ta acum!

Omenirea trebuie să gândească că aceasta nu este viața pe care și-o dorește pentru nepoți și stră-stră-strănepoți. Nu ai venit aici să porți o mască pe față 24 de ore 7 zile pe săptămână. O mulțime de oameni încep să-și dea seama că se încearcă masiv și abuziv să fie cenzurat internetul…se încearcă cenzurarea oamenilor pentru că nu vor ca adevărul să iasă la lumină.

A fost creat acest termen de „teoretician al conspiratiei”, prin care opresc oamenii să iasă și să spună adevărul, așa că sunt aici pentru a vă reaminti profund că nu ești nebun…doar te trezești! Nu ești nebun…ci doar afli cine ești cu adevărat!

Întreaga ta viață a fost o mare minciună! Trebuie să ne recuperăm puterea și nu trebuie să trăim în viziunea lor despre anul 2030. Încă o dată este timpul să ne dăm seama că acum suntem într-un loc minunat pe această Planetă și acum avem cea mai mare oportunitate pentru ca noi toți să ne trezim și să aflăm cine suntem cu adevărat! Aceasta este cea mai mare oportunitate de a-ți aminti de sacralitatea mamei natură…pentru a spune de fapt că avem nevoie de mama natură. Ne apropiem de a șasea extincție planetară dacă nu avem grijă de natură.

 Mulțumesc lui Dumnezeu că o mulțime de oameni încep să se trezească! Mulțumesc lui Dumnezeu că o mulțime de oameni spun de fapt că nu vor să trăiască într-o lume în care sunt controlți de celebrități…pentru că ți-am spus cu tot ce se întâmplă pe planetă chiar acum o mulțime de celebrități, o mulțime de vedete nu spun nimic pentru că ei lucrează pentru cei care conduc destinele omenirii din umbră.

Lumea se va schimba dacă vor fi suficienți oameni treziți! Lumea pe care o creăm în 2030 este o lume a libertății și nu o lume a sclaviei. În cartea „Brave New World” scrisă de Huxley, este menționat faptul că în viitor bărbații și femeile vor ajunge să iubească sclavia.

Vă puteți prelua puterea dar nu se va schimba nimic până când tu nu o să înveți să-ți spui adevărul! Vă invit să vă abonați la canalul meu Youtube și să lăsați un comentariu sub acest video.

Soluția la tot ce este se întâmplă este să alegi dragostea și caută adevărul. Ți-am spus că vor o lume fără dragoste! Căci o lume unde există dragoste este o lume unde cei care conduc destinele omenirii din umbră nu o pot controla. Schimbați modul în care percepeți lucrurile și veți schimba întreaga realitate! Nu credeți tot ce vedeți la televizor.

Vă iubesc și vă doresc o zi plină…plină de pace!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here