Fiecare cuplu își dorește ca relația să se dezvolte în mod ideal, dar de fapt acest lucru se întâmplă foarte rar. 

Atunci când femeia este îndrăgostită, ea vede totul prin ochelarii roz, așa că uneori ar putea să nu observe ceea ce este evident, de exemplu că bărbatul se joacă cu ea și nu are intenții serioase. 

Din fericire, există câteva semne că bărbatul nu o ia în serios.

1. Viața separată

De foarte multe ori femeile se laudă: „Am o relație serioasă care durează deja de 2 ani”. Și atunci devine clar ce fel de relație este aceasta. De regulă, iubiții locuiesc separat sau în diferite orașe și se întâlnesc din când în când.

Desigur, relațiile pot fi diferite, dar când vine vorba de o desfășurare sănătoasă a evenimentelor, distanța nu este cel mai bun partener. 

Dacă bărbatul are intenții serioase, el va insista să începeți viața împreună cât mai curând posibil. Altfel, totul se va termina destul de trist.

2. Rolul amantei în triunghiul amoros.

Totul pare greșit din start, pentru că rolul de amantă rareori are un final fericit.

De regulă, vei auzi fraze că soția face totul greșit și doar alături de tine se odihnește mental. Bărbatul îți promite că își va rezolva în curând toate problemele, va face pasul decisiv și își va părăsi soția. Nu crede astfel de cuvinte.

Dacă privim statisticile, doar 10% dintre fete trec din statutul de iubite în statutul de femei iubite. De aceea, nu merită să-ți faci iluzii, crezând promisiunile frumoase.

3. Femeia trebuie să muncească

Dacă auzi adesea în discursul bărbatului că femeia este obligată să se întrețină singură și să lucreze pentru a-și satisface nevoile personale, merită să fii precaută. De cele mai multe ori o spun bărbații care nu s-au realizat în viață și nu își dau seama ce rol trebuie să joace femeia într-un cuplu.

Desigur, societatea modernă nu poate forța femeia să stea doar acasă și să aibă grijă de gospodărie, ea se poate dezvolta și ca persoană, dar totuși, bărbatul nu o poate forța să facă acest lucru.

Atunci când relația începe cu această setare, cel mai probabil bărbatul caută propriile beneficii și nu intenționează să dezvolte relația. 

4. Femeia depune mai mult efort decât partenerul ei.

Când relația se dezvoltă corect, există un echilibru când partenerul primește exact atât cât este dispus să ofere. Dacă acest echilibru dintr-un motiv sau altul este încălcat, cel mai probabil relația se va transforma într-un joc. Fata va face 1 pas înainte, iar bărbatul va face 2 pași înapoi. Eforturile ei nu vor mai fi apreciate corespunzător, ceea ce va atrage nemulțumiri, iar în viitor conflicte. Sursa:relatii.net.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here