O persoană, prin propria prezență, poate lumina sau poate întuneca clipele, zilele și viețile altora! O persoană luminoasă este aceea ființă iubitoare și veselă care oriunde merge beneficiază de privirea, aprecierea și iubirea tuturor, care prin propria lumină emanată, ridică și vibrația celorlalți!

O persoană luminoasă întotdeauna are o vorbă caldă, o voce blândă și o inimă larg deschisă care te face să te simți bine înpreajma sa, îți ridică moralul iar comentariile sunt pozitive și constructive!

O persoană luminoasă iubește fără limite și îi ajută și pe ceilalți să se încarce energetic din energia sa! O persoană întunecată este acea ființă care prin propriile critici și lamentări împarte doar frici amărăciune și frustrări, vede doar necazuri, drame și tragedii intunecănd și viața celorlalți!

O persoană întunecată, este lipsită de energie și se hrănește cu energia celor de la care o poate fura, lăsându-i obosiți și epuizați!Comentariile sale sunt distructive și negative, creează numai disconfort și dizarmonie și scade frecvența vibratională celor din preajma sa!

Ea doar critică, judecă, compară, concurează, se plânge și arată cu degetul spre celălalt. Frecvența ei de vibrație este scăzută, gândirea negativă și în afară de demoralizare, demotivare și învinovățirea altora nu are mai nimic bun de oferit.

Observă-ți în liniște gândurile, cuvintele și acțiunile deoarece ele sunt cele care îți generează propria energie, propria lumină sau propriul întuneric! Fie ca orice atingi, să vibreze înalt, să strălucească și să se răspândească!(sursa: Daniela Hell)