Cineva mi-a sugerat să creez un video în care să dezbat subiectul OZN.

Tot mai mult începem să ne dăm seama că nu suntem singuri în acest Univers. De fapt niciodată nu am fost singuri, mulți oameni își dau seama de acest aspect tot mai mult.

Sunt atât de multe lucruri care se întâmplă în această lume, multe lucruri sunt inexplicabile.

Nici până în ziua de azi nimeni nu știe cu exactitate cum au fost construite piramidele din Egipt și de cine au fost construite.

Cu toată tehnologia avansată din zilele noastre ar fi foarte dificil de replicat piramidele din Egipt. Și tot mai mulți oameni încep să se întrebe dacă această planetă a fost vizitată de extratereștri sau ființe foarte avansate din punct de vedere tehnologic.

În textele sumeriene se vorbește despre un grup de ființe extraterestre numite anunnaki și anunnaki au venit pe pământ acum 200.000 de ani și au creat primele ființe umane care au fost folosite în mine la extracția de aur.

Apoi aceste ființe extraterestre, numite annunaki au plecat către planeta lor, planeta x sau Nibiru. Zaharia Sitchin a dezbătut pe larg acest subiect în cartea „A12-a planetă”.

În Biblie, la capitolul Geneza 6:2-4 există un text care este în opinia mea foarte controversat. Textul spune așa:„ fiii lui Dumnezeu au văzut că fiicele oamenilor erau frumoase şi şi-au luat dintre ele ca soţii pe acelea pe care şi le-au ales. Atunci Domnul a zis: „Duhul Meu nu va rămâne pentru totdeauna în om, pentru că el este carne; zilele lui vor fi în număr de o sută douăzeci de ani. Pe pământ trăiau uriaşii în zilele acelea – şi chiar şi după aceea, când fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor şi ele le-au născut copii. Aceştia au fost eroii din vechime, oameni cu renume.”

Așa că o mulțime de lucruri ciudate s-au întâmplat pe această planetă. Ce vreau acum este să verifici un film din 2013 numit Elysium și acesta este un film cu Matt Damon. Subiectul filmului prezintă pământul în anul 2154 și acesta este împărțit în două clase sociale.

O clasă de oameni super-bogați se află în Elisium, adică o stație spațială creată în afara planetei Pământ și cealaltă clasă de oameni sunt blocați pe pământ.

În anul 2154 Pământul este suprapopulat, se află în ruine și, bineînțeles, cei bogați își duc viața tihnită pe stația spațială Elysium unde nu există război, nu există boală.

Matt Damon, actorul principal încearcă să ajungă pe stația spațială Elysium și, bineînțeles, Jody Foster va încearca să-l împiedice să ajungă acolo pentru că cei bogați doresc totul pentru ei înșiși.

Tot mai des urmăriți la știri noi misiuni de explorare a planetei Marte, deoarece posibil ca aceasta să și fie intenția celor super-bogați, adică aceea că vor să părăsească pământul și să meargă să locuiască pe planeta Marte.

Sunt multe legende în cultura veche a multor popoare care descriu cum ființe extraterestre au venit pentru prima dată pe pământ cu sute de mii de ani în urmă și aceste ființe extraterestre au selectat de fapt anumite
ființe umane să conducă destinele mulțimilor.

Și aceste ființe umane alese ca și conducători pentru mase au devenit familiile regale. Tot mai mulți oameni constată și chiar filmează obiecte zburătoare ciudate pe cer și chiar și Pentagonul a confirmat că fenomenul OZN este extrem de real.

Omul începe să-și dea seama că nu am fost niciodată singuri în acest Univers și vestea bună este că tot mai mulți oameni încep să se trezească.

Există posibil multe alte planete în acest Univers infinit
care sunt mult mai avansate decât planeta Pământ în ceea ce privește tehnologia și inteligența artificială.

Așa că vreau să-ți reamintesc că trebuie să-ți deschizi mintea pentru a-ți da seama că nu am fost niciodată singuri și de aceea cunoașterea înseamnă putere.

Lasă-mă să fac o mică mențiune destre site-ul megalitic Stonehenge din Anglia. Nimeni nu știe cu certitudine cine a construit acest site megalitic.

Dar există situri megalitice peste tot în lume…de exmplu în Bosnia, Turcia, Peru, India, China.

Elon Musk reprezentantul celor super-bogați încearcă să ajungă pe Marte deoarece ei vor să creeze o închisoare pe planeta Pământ.

Deja dacă observați…planeta Pământ s-a transformat ușor-ușor într-o închisoare. Eu subliniez că este timpul să ne informăm și să ne deschidem mintea.

Religia a reprezenat opiul pentru mase, căci religia este pentru oamenii cărora le este frică să meargă în iad dar spiritualitatea este pentru oamenii care au fost deja acolo.

Există multe teorii care indică existența unor entități pe această planetă care folosește energia vitală a ființelor umane pentru a putea supraviețui.

Și mai ales aceste entități se hrănesc cu energia ființelor umane menținându-le într-o permanentă stare de frică. Ființele umane au fost transformate într-o specie de sclavi.

Iar pentru a reuși să te eliberezi din această sclavie trebuie să te detașezi din acest Matrix.

Pentru a fi liber trebuie să încetezi să mai crezi tot ce vezi la televizor.

Dacă ai văzut filmul Matrix, există în acest film o scenă în care Morfeu îi spune lui Neo: „ Tu ești un sclav, Neo. Ca toți ceilalti, ai fost născut in robie, intr-o inchisoare pe care nu o poți simți prin miros, gust sau atingere. E o inchisoare pentru minte.”.

Singura modalitate de a te elibera este să înveți să devii arhitectul propriei tale realități. Da, tu ai puterea să-ți creezi propria realitate prin puterea cuvintelor tale, prin puterea gândurilor tale și prin puterea acțiunilor tale.

Nu suntem singuri în acest Univers și nici nu am fost vreodată singuri.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here