Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

20 COMENTARII

 1. Inainte de 90 am vazut un ozn in plina zi in Timisoara.
  Era o sfera argintie,cred ca nu la mai mult de 2km altitudine.
  Parea sa aiba un diametru intre 6-8m.
  A stat intr- un singur loc. Zi si noapte pe timpul a 2,3 zile.
  A fost vazut de toti locuitorii care isi mai luau ochi din pamint.

 2. se ajunse cu emisiune la un nivel…cum sa zic…prea jos…….de trecutul informatiei nu se tine minte? totul de la inceput…PACAT………

 3. „Cuie batute in capul oamenilor”. Dumnezeu a creat lumea, iar smecherii o conduc. ✓ Eu ma uit la clarvazatorul de la CIA. Ne salutam.

 4. Totusi nu panicati oamenii cu marea farsă mondială a covit 19. Știți bine cartea de acum 40 de ani unde este dată toata strategia.

 5. Cine vrea sa afle despre Roswell sa caute Douglas Dietrich in romana. E vorba de o operatiune de dezinformare a armatei americane care a ajutat mult la crearea ufologiei cu omuleti verzi veniti de la milioane de ani lumina sa se prabuseasca pe o planeta cu civilizatie tribala. Concluzia fiind ca WWII s-a terminat cu totul altfel decat ni se spune si dosarele au fost arse, astazi avand doar Wikipedia ca mareata si unica sursa de informare pt cei multi. Prea putini mai merg pe la arhive sa puna cap la cap adevarul istoric.

 6. L-as intreba pe Dl Dr. Dan Farcas daca are informatii despre zestrea culturala a macar unei rase de extraterestri. De avansul tehnologic stim atat cat putem noi pricepe acum.

 7. Dl dr. Farcas spune ca diferenta in evolutie intre civilizatia umana si orice hipercivilizatie este ca intre oameni si musuroiul de furnici. Cred ca exagereaza. Intradevar noi nu putem comunica cu furnicile pt ca nu avem abilitati telepatice spre fiintele inferioare. Se pare ca extraterestrii prin asta comunica. Nu comunica cu noi pt ca inca nu este momentul sa aflam despre ei. Societatea umana ar fi extrem de bulversata, neputand sa distinga intre ei si perceptiile religioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here