Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

22 COMENTARII

 1. Minunata emisiunea! Multumim domnului dr Dan Farcas! Il citesc inca dinainte de ‘89 si il apreciez in mod deosebit! Respect!💙

 2. Doamna Olga Croitoru modereaza emisiunea Puterile Secrete! Dansa este doamna Mihaela Muraru. Vad o confuzie in comentarii.

 3. Terra este unul dintre nenumaratele expermente care se fac la nivel universal.
  Se spune ca am fi cam al patrulea val de civilizatie pe Terra.
  Celelalte civilizatii s-au autodistrus,sau au fost ajutate spre distrugere.
  Ceva imi spune ca limba romana ca si mai toate cele citeva mii vorbite in prezent,sunt mijloace de comunicare si pe alte planete cu civilizatii in curs de dezvoltare.
  Poate telepatia sa fie comunicarea viitorului,sau sa fi fost si a trecutului ?
  O fi fost turnul Babel doar un simbol al treceri de la telepatie(comunicarea sincera) la cea sonora,unde urechia sa fj devenit un organ important,la care sa te apleci si sa soptesti secrete ?!
  Sa fi devenit urechea …sarpele ispititor…?

 4. Vrajeala asta cum ca , oamenii nu sant inca pregatiti sa afle adevarul ,sau ca inca nu sant in stare sa digere din motive religioase , o tot aud de multi ani , este doar un pretext ca sa nu ne spuna adevarul. Eu sânt convins si cred ca oamenii chiar sant pregatiti sa cunoasca „adevarul” despre OZN , si deasemenea cred ca nu ni se va spune niciodată , cel putin in sistemul politic , economic si social de acum . Asta cu , nu santeti inca pregatiti este vechia placa care o tot auzim . Eu cred ca nu ne spun adevarul din urmatoarele motive : Daca ni s-ar spune adevaru despre fenomenul OZN , ar iesii la lumina toata minciuna in care este tinut omul din cele mai vechi timpuri si ar iesii la lumina acest matrix cu care am fost inconjurati in toate aspectele vietii noastre. Mai lasati-ne cu ” nu santeti inca pregatiti ” .

  • corect problema este doar a unor oameni „spalati pe creier” de sisteme religioase sau politice ce se complac intr-un soi de protectie din partea

   acestor sisteme si de frica ca ar pierde aceasta stabilitate temporara (de fapt sistemul este unul de a fi ingraditi in tarc pentru a fi protejati de lupi) este cel care le convine cel mai mult.

 5. Stimata Doamna Dr Muraru, va multumesc ptr emisiunile dvs deosebite , cu invitati deosebiti…Acum ne ati facut o mare bucurie , avandu l in emisiune pe Domnul Dr Farcas( dumnealui ,daca imi permite, pot sa spun ca este O Enciclopedie Vie,O Personalitate marcanta a vremurilor noastre ),nu mai credeam ca va mai aparea in public …..Va multumesc!Cu multa consideratie,

 6. Mulţumesc, atât Doamnei Dr.Mihaela M., cât şi Domnului Farcaş, dar am o nedumerire : Domnul general Dr.Emil Străinu s-a pensionat şi la propriu ?__succes __

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here