La începutul unei relații mereu te întrebi: oare ce merită să-i spui și ce este mai bine să ascunzi de noul admirator? Cum să te comporți? Cum să-l privești? Ce să-i spui pentru a crea o impresie pozitivă? Aceste detalii sunt deosebit de importante atunci când femeia își percepe apariția în societate ca o ieșire la vânătoarea de bărbați. O femeie încrezătoare nu se va gândi cum să atragă atenția unui bărbat și cum să facă cunoștință cu el. Ea va avea altă sarcină: cum să-l aleagă pe cel mai demn dintre cei care îi acordă atenție.

Dar ce să faci dacă nu ai suficientă încredere interioară?  În primul rând, amintește-ți că bărbații sunt atrași de inaccesibilitate. Nu de reginele zăpezii, desigur. Ci de femei care nu sunt prea interesate de relații. Acest aspect este foarte important. Dacă femeia își dorește foarte tare să se căsătorească, atunci nu va putea fi ea însăși și va fi nevoită să facă orice pentru bărbat, va încerca să-i facă pe plac.

Într-o relație, într-un cuplu, unul dintre parteneri trebuie să fie mai interesat decât celălalt. Și e bine când bărbatul este mai interesat.

Cum să ajungi la starea de lejeritate și libertate. Cum să nu mai fii dependentă de relații?

Este important să-ți vezi viața fără bărbat. Asta îți va permite să te relaxezi și să elimini suprasemnificația dorinței de a avea o familie. Cea mai importantă calitate – este să nu alergi după bărbat și să nu ai dorința exagerată de a te căsători.

Bărbatul citește interesul față de sine și respectiv nesiguranța, fricile și anxietatea femeii. Iar toate astea îl resping. La întâlnire, uneori o ușoară neglijență în aspect va atrage mai mult atenția bărbaților. Femeia ar trebui să arate natural. Nu merită să-ți pierzi timpul prețios pregătindu-te câteva ore pentru a ieși cu un bărbat prima dată. O femeie încrezătoare petrece timp minim în fața oglinzii. Ea se simte frumoasă și atractivă în interior.

Până când nu-ți vezi viața fără bărbat, nu vei găsi o relație care să-ți aducă bucurie și armonia dorită. Cu cât îți dorești mai mult să te căsătorești, cu atât această dorință este mai departe de tine. Imaginează-ți că nu vei întâlni bărbatul dorit și nu vei putea întemeia o familie. Crezi că viața ta se oprește aici? Găsește sensul fără a avea o relație.

Nu trebuie să vezi sensul vieții într-o relație. Sensul vieții este viața însăși. Învață să te bucuri că ești vie, că te poți bucura de răsăritul soarelui, de cântecul păsărilor, de frunzișul verde sau de cum cad fulgii de zăpadă.

Care este secretul succesului feminin? Care este cea mai importantă calitate feminină?

S-ar părea că femeia ar trebui să fie înzestrată cu niște calități speciale care fac bărbații să stea la picioarele ei. Dar se bucură de succes tocmai acele femei care nu manifestă interes față de relație.

Dorința de a fi iubită și fericită este o nevoie firească a fiecărei femei. Singura diferență este că pentru unele această dorință este scopul principal al vieții, care le umbrește celelalte sfere. Iar altele continuă să se bucure de toate culorile vieții, să-i vadă toate fațetele și să nu transforme relația în singura oportunitate de a deveni fericite.

Este important să scapi de importanța exagerată a unui bărbat în viața ta. Nu trebuie să încerci să faci mai mult decât poți pentru el și pentru relație. Întotdeauna vei aștepta recunoștință pentru eforturile tale. Și când nu vei primi această recunoștință, te vei închide emoțional și te vei îneca în supărarea ta. Iar bărbatul nu va fi atras de o femeie nemulțumită de el. El va fi atras de o femeie fericită, veselă. Însă fericită poate fi doar o femeie încrezătoare, care știe să se descurce singură, însă trăiește cu el doar pentru că îl iubește cu adevărat. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here