TEORIA CONSPIRAȚIEI CU GEN. DR. EMIL STRĂINU

Facebook Comments

21 COMENTARII

 1. Salutare tuturor. Frumos explicat și de asemenea interesant subiect astăzi ( și nu numai astăzi ) despre și cu extratereștrii. Mulțumesc

 2. Ne lipsește bulerinul de știri și ati intrerupt inv. cand spunea ceva f. interesant despre piramidele din Bosnia. Poate o mai invitati pe acest subiect.

 3. Dnl General sunteți no 1, abia așteptăm să văd noua emisiune, idem alchimia… cea de marți, observ ca de ceva timp a-ți renunțat la buletinul de știri.. Oricum este ok și fără, cu respect salutari întregii echipe din Mannheim

 4. buna ziua dl general . interesanta si de apreciat prezentarea urmelor din trecutul sud american .
  precum la ”casa poporului ” miile de constructori si – au rupt spatele carand tone de pietroaie pt megalomania unor conducatori vremelnici . probabil au rontait multe frunze de coca pt a reusi . acum daca tot s au chinuit sa le construiasca , cel putin sa le admiram .
  dar din emisiune au lipsit extraterestrii . poate il rugati pe dl Dan Farcas sa va ”ajute” ! cu respect , va multumim pt ceea ce faceti la 6tv si nu numai.

 5. D-le general.. Va rugam cu toții.. Reluați buletinul conspirationist.,, știu ca a-ți deranjat pe mulți,,,, dar nu cred ca exista cineva care sa va intimideze… Toate cele bune domnule general..

 6. Foarte interesanta acesta doamna , sper sa o vedem mai des
  Felicitari D lui general , ptr toate emisiunile , dar pacat de interurperile ptr prezentarea cartilor, exact in momentele cele mai interesante.

 7. Eu sunt,mie-mi place,pe mine ma invita,eu,eu si iar eu …acestea sunt cuvintele acestei doamne.Moderata foarte bine emisiunea,in rest!

 8. Nu sa găsit pănă acum nici un extraterestru. În Biblie se mai scrie despre ceva roți. Si nici nu stim cum a apărut viața pe pământ în loc să gîndim să judecăm mulți vorbesc aiurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here