Fiecare femeie își percepe singurătatea în mod diferit. Cineva se bucură de libertatea pe care a dobândit-o, descoperă orizonturi noi, își realizează visurile, în timp ce altele se agață de statutul lor și îl consideră un stigmat. Uneori, femeia trece toate evenimentele vieții prin prisma singurătății, învidiindu-i pe alții și întrebând soarta de ce a fost atât de ghinionistă. Cu unele lucruri, la prima vedere, mici, doamna se umilește în ochii bărbaților și astfel dobândește o reputație negativă.

1. Femeia se lingușește pe lângă bărbați.

Femeia care își dorește cu adevărat să-și găsească un partener, adesea se comportă prea lingușitor în fața bărbaților. Ea le spune lucruri măgulitoare, le face pe plac, sperând să le câștige favoarea.

Din exterior arată foarte urât, femeia pare să se umilească în fața unor potențiali domni, agățându-se cu disperare de orice bărbat mai mult sau mai puțin potrivit. Se creează impresia că femeia nu se respectă.

2. În public se uită cu invidie la alte cupluri. 

Chiar dacă femeia nu arată acest lucru, în adâncul sufletului este extrem de geloasă pe cei care și-au găsit jumătatea. Un gest aparent inocent, precum urmărirea unui cuplu îndrăgostit într-un loc public, o poate deruta și îi poate strica starea de spirit. Pe fața femeii singure se poate citi dor și regret că nu are o familie. În acest moment ea arată jalnică în ochii celorlalți.

3. Ea nu știe să se bucure sincer de fericirea cuiva.

După ce a aflat că cea mai bună prietenă se căsătorește sau uitându-se la fotografiile unei colege care și-a petrecut vacanța cu soțul, o astfel de femeie nu poate fi fericită pentru ei. În suflet i se naște gelozia și o macină din interior. Femeia nu este capabilă să împărtășească nici măcar fericirea celor mai apropiați oameni – rude, prietene sau cunoștințe, fie dă dovadă de răceală, fie începe să se enerveze.

4. Este prea relaxată în prezența bărbaților.

Subconștient femeia singură întotdeauna merge la vânătoarea de bărbați și utilizează arta ispitei și a flirtului. Adesea, în prezența bărbatului ea se comportă prea relaxat – își permite glume indecente, folosește cuvinte vulgare sau flirtează prea obraznic. Ei i se pare că totul este în ordine, dar cei din jurul imediat îi pun eticheta de femeie ușor accesibilă care nu-și cunoaște valoarea.

5. Ea percepe fiecare bărbat ca pe un potențial iubit.

Pentru o femeie singură, absolut orice bărbat este un potențial partener. Ea nu împarte bărbații în cei cu care poate flirta și cei care sunt în afara zonei de acces. Femeia își poate permite să seducă soțul celei mai bune prietene, să-i zâmbească șefului căsătorit sau să abordeze un bărbat pe care abia l-a cunoscut. Cu un astfel de comportament, ea se pune într-o lumină proastă, demonstrând dorința de a se oferi fiecărui bărbat și de a trece peste principiile morale.

Singurătatea, în cele mai multe cazuri, este grea pentru femeie. Condusă de dorința de a-și găsi un bărbat, ea alege inconștient un astfel de comportament care o coboară în ochii celorlalți.

În acest caz, merită să-ți direcționezi energia și puterea către tine și nu în exterior, iar viața de familie dorită va veni cu siguranță. Sursa:relatii.net