ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

Doi oameni îl întreabă separat pe Gautama Buddha întrebarea inevitabilă: „Există Dumnezeu?” Unul este un credincios devotat, celălalt un ateu convins. Ce răspuns primește fiecare? Sadhguru ne explică în acest video diferența dintre credință și căutare și legătura acesteia din urmă cu procesul spiritual.

************************************************
Yoghin, mistic și vizionar, Sadhguru este un maestru spiritual deosebit. Un amestec captivant de profunzime și pragmatism, viața și munca sa servesc drept memento că yoga este o știință contemporană, de relevanță vitală timpurilor noastre.

Abonați-vă Canalului nostru aici:

Pagina de Facebook Sadhguru în Limba Română:

Abonați-vă Canalului Oficial YouTube Sadhguru în Limba Engleză pentru Mai Multe Videoclipuri:

Descarcă Aplicația Sadhguru:

Site-ul Oficial Sadhguru:

Conectați-vă cu Sadhguru pe Social Media:

Yoga & Meditație Online Ghidată Oferită de Sadhguru:

Facebook Comments

25 COMENTARII

  1. Există Dumnezeu și pentru regi și pentru Bambi și rapidă Dumnezeu are limită când se bătea Dumnezeu și atunci văzui dea oamenii care sunt aleși lui Dumnezeu precum ai auzit o vorbă și de la mine că am învățat și eu de la alți oameni ca și pocăiții și de la oameni mai apropiați și din carte Biblie am învățat pentru că nu îți chiar așa deștept puternic casă să te mint eu pe tine pentru că ca să înțelegi o vorbă prin Dumnezeu și mulți oameni care ma învățat să gândesc să fii tu mulțumit că ai un Dumnezeu ca și mine ca toată lumea pentru că cândva Dumnezeu știe pe cine se aleagă Dumnezeu oficial

  2. Ha!…chiar așa Omule, îți dai singur o palmă, si vezi daca te doare, dacă nu te doare, tot ce se poate să nu fie nici Dumnezeu!
    🤗💓

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here