#evangheliiinterzise #evangeliiapocrife #credintaversusreligie Legenda Aurea | Partea 1 | Originea Fecioarei Maria | Linkul către partea a 2-a este mai jos în descriere la secțiunea Alte videoclipuri recomandate. Cartea Originea Fericitei Maria și Copilăria Mântuitorului este numită de teologi Evanghelia lui Pseudo-Matei și este o apocrifă a Noului Testament, care încearcă să completeze detaliile vieții lui Iisus din Nazaret până la vârsta de 12 ani, redate doar pe scurt în Evangheliile canonice ale lui Matei și Luca. Partea a 2-a este redată într-un videoclip separat, cu același nume și mențiunea PARTEA 2.
#sursademotivatiezilnica #nustiaiasta #plusinfinittv #evangheliiinterzise #evangeliiapocrife #credintaversusreligie
Începând cu data de 17 mai 2020, documentarele istorice, științifice, anchetele, investigațiile și dezvăluirile, dar și multe alte surprize noi, vor putea fi urmărite pe noul nostru canal PLUS INFINIT TV.
Sursa de Motivație Zilnică va rămâne un canal dedicat în exclusivitate programelor despre dezvoltarea personală în plan psihologic și spiritual, precum și jurnalelor motivaționale.

Accesați PLUS INFINIT TV , click aici:

Alte videoclipuri recomandate :

LEGENDA AUREA, partea a 2-a

POVESTEA ADORMIRII FECIOAREI MARIA

75 DE MULȚUMESC LUI DUMNEZEU

RUGĂCIUNEA-ARTA DE A CREDE

INTERVIU CU DUMNEZEU

RUGĂCIUNEA INTERZISĂ A LUI PAVEL

EVANGHELIA COPILĂRIEI LUI IISUS

MORMINTELE UCENICILOR LUI IISUS

SFINȚII NEPUTREZIȚI AI EUROPEI

MISTERUL STIGMATICILOR

ADEVĂRUL DESPRE MARIA MAGDALENA

IISUS HRISTOS ÎN INDIA ?

Facebook Comments

34 COMENTARII

    • Cu mare drag. Noi vă mulțumim că ne urmăriți. Săptămâna viitoare vom posta partea a doua. Activați clopoțelul dacă sunteți abonată. O zi plăcută.

  1. Doamne ajuta si multumim foarte mult ! Slava lui Dumnezeu si Prea Sfintei Nascatoarei a Domnului nostru Iisus Hristos !

  2. Îmi place foarte mult sa va ascult! In special, tot ce tine de copilaria si viata Domnului Isus Hristos si a Fecioarei Maria !Multumesc foarte mult! 😘

  3. Mai întîi am ascultat mesajul părții a doua,mesaj la care nu am cuvinte despre profețiile Domnului Isus,asta ma ajutat,sa înțeleg mai bine și frumos unde a fost descoperit în biblie despre Domnul Isus,apoi despre scrierile copilăriei Domnului Isus pina la vîrstă de 12 ani,Biblia nu relatează nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here