Estée Lauder (1 Iulie 1906 – 24 April 2004) a fost una dintre cele mai bogate și mai de succes femei antreprenor din America. Ea și-a înființat compania de produse cosmetice împreună cu soțul ei, Joseph Lauter (mai târziu Lauder).

Lauder a fost singura femeie menționată în revista Time din 1998 ca fiind una cele mai influente 20 genii din mediul de afaceri ale secolului XX.

Estée a fost al nouălea copil al unei familii de evrei din Ungaria și ea a visat întotdeauna să devină la fel de superbă ca și mama ei și mai calificată decât tatăl ei, care deținea un magazin.

Ajutând tatăl ei în jurul magazinului, Estée a primit o înțelegere a comerțului cu amănuntul și a spiritului antreprenorial de la o vârstă fragedă.

Ea a devenit pasionată de produsele de frumusețe după ce unchiul ei, John Schotz, a venit să locuiască cu ei și a înființat un laborator unde a început să fabrice creme, loțiuni și parfumuri folosind ingrediente naturale. Estée a început prin vânzarea produselor unchiului său, colegilor de clasă și saloanelor de înfrumusețare.

Estée Lauder s-a implicat curând în dezvoltarea de noi formule și fabricarea de produse de înfrumusețare în bucătăria proprie.

Ea a înțeles că femeile au puțin timp pentru îngrijirea pielii, așa că a urmat conceptul de „rapid și eficient”. Folosind ingrediente de calitate și strategii de marketing inteligente, Lauder a devenit candidatul perfect pentru un succes fenomenal.

În 1946, cu ajutorul soțului său, Estée a fondat în cele din urmă Estée Lauder Inc. – una dintre cele mai importante companii cosmetice din lume.

Iată cele 13 citate ale lui Estée Lauder despre frumusețe, muncă grea și succes:

Estée Lauder - 13 Citate Despre Frumusețe, Muncă Grea Și SuccesÎntr-o lume perfectă, suntem judecaţi după bunătatea sufletelor nostre. Dar în lumea noastră mai mult decât imperfectă, femeia care arată bine are un avantaj real şi, de obicei, ultimul cuvânt.

De ce costă atât de mult un Picasso? Pânza este $2.75, fiecare borcan de vopsea, $1.75. Plăteşti pentru creativitate şi experienţă.

Când credeam că nu mai pot continua, m-am forţat să merg mai departe. Succesul meu nu se bazează pe noroc, ci pe perseverenţă.

Muza modernă este eroina propriei vieţi, care îşi urmăreşte întotdeauna instinctul. Un spirit independent care are un magnetism natural ce atrage oamenii, îi inspiră printr-un singur zâmbet, fără a rosti un cuvânt.

Frumuseţea e o atitudine. Nu există nici un secret. Cum se face că toate miresele sunt frumoase? Pentru că în ziua nunţii le pasă de cum arată. Nu există femei urâte, ci numai femei care nu se cred frumoase ori cărora nu le pasă de frumuseţe.

13 citate ale lui Estée LauderNu am lucrat nicio zi din viaţa mea fără să vând. Atunci când cred în ceva, îl vând şi îl vând cu toată puterea.

Nu am visat niciodată succesul. Am muncit pentru el.

Ai încredere în instinctele tale.

Fii puternic. Fii încrezător. Fii steaua vieții tale.

Frumusețea este o atitudine, nu există nici un secret.

Cele mai multe idei bune strălucesc în simplitate, atât de mult încât toată lumea se întreabă de ce nimeni nu a făcut asta înainte.

Cred că potențialul este nelimitat – succesul depinde de îndrăzneala de a acționa asupra visurilor.

Proiectarea minții tale într-o situație de succes este cel mai puternic mijloc de a atinge obiectivele.

Estée Lauder

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here