@leoburtisanoficial

Yoga este o tehnologie. Dacă înveți să o folosești, atunci aceasta va funcționa pentru tine. Dacă nu înveți să o folosești, atunci aceasta nu va funcționa pentru tine. Așadar, indiferent cărei religii îi aparții, dacă înveți să o folosești, atunci va funcționa pentru tine. Este la fel ca mașina ta, telefonul tău mobil sau calculatorul tău. Dacă înveți să o folosești, aceasta va funcționa pentru tine.

************************************************
Yoghin, mistic și vizionar, Sadhguru este un maestru spiritual deosebit. Un amestec captivant de profunzime și pragmatism, viața și munca sa servesc drept memento că yoga este o știință contemporană, de relevanță vitală timpurilor noastre.

Abonați-vă Canalului nostru aici:

Pagina de Facebook Sadhguru în Limba Română:

Abonați-vă Canalului Oficial YouTube Sadhguru în Limba Engleză pentru Mai Multe Videoclipuri:

Descarcă Aplicația Sadhguru:

Site-ul Oficial Sadhguru:

Conectați-vă cu Sadhguru pe Social Media:

Yoga & Meditație Online Ghidată Oferită de Sadhguru:

5 COMENTARII

  1. Excelenta explicație. Dar dacă întrebi un preot ortodox o sa fii socat de ce iti spune. Desi rugăciunea profundă la care trebuie sa ajungem toti ortodocșii seamana cu starea de care se vorbește aici. Din interior spre exterior se intampla totul. Acea chemare ,lasa grijile tale, duce la starea necesară unirii cu Dumnezeu. Supune trupul si apoi mintea. Prin post si rugăciune sau prin yoga. Si peste toate dragoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here