Nu uitați să vă abonați în cazul în care vă place ceea ce facem!
Puteți deveni membri ai canalului accesând link-ul:

Aveți beneficiile mai jos!

Instagram:
Ocazional mai postăm articole pe:

Îți place acest gen de conținut?
👍 Dă-ne un like (ajută mai mult decât crezi)
💬 Ai întrebări? Scrie-ne în comentarii!

Dacă dorești să ne ajuți:

Pentru întrebări / for inquiries:
✉️ – cesarintampladaca@gmail.com

Beneficiile membrilor includ, dar nu se limitează, la următoarele:
– numele tău va apărea în descrierea tuturor episoadelor noastre
– vei avea acces mai devreme la videoclipuri
– vei primi acces la comunitatea noastră de membri unde mai schimbăm idei și opinii.

Dorim să mulțumim tuturor membrilor care ne susțin canalul:
Alin Bud, Bogdan Zlotea, Gheorghe Marian, Beni Beni, La foc Mic, Fits Killer, Corneliu Tintea, Vlad-Paul Taiban, Stefan Parvu, Ionut Cristian Mitu, Vasy fas, Zulery, Cosmin Paul, Robi Rei, Costel Palade, Viol Lent

Facebook Comments

41 COMENTARII

  • @Ert Ogd am aceeasi părere ca tine, nu cred nici eu in toate prostiile astea cu inviatul, transformatul apei in vin si mersul pe apa.. Eu pur si simplu ziceam ca evit discuțiile astea de obicei cu oamenii pentru ca nu duc si nici nu or sa duca niciodată nicaieri.

  • @Antonio Vișa pai nu duc nicăieri aceste discuții dar aduc profit de pe urma naivilor care chipurile nu sunt forțați să dea ceva însă cutumele s-au tradițiile spun că trebuie aia, ailaltă.

  • @Ert Ogd omule, sincer îți spun ca te compătimesc…îmi pare rău ca ai o asemenea gândire și ca crezi ca dacă te duci la popa o sa l descoperi pe Dumnezeu… Niciodată!
   Însă îți adresez tie o întrebare. L-ai căutat pe Dumnezeu din toată inima ta și nu l-ai găsit?

  • @Vaipar _1512 nu am nevoie sincer de compătimire in acest caz.
   Cum să-L caut in toată inima ?
   Exact pe tipul asta de ,,întrebări,, se bazează și biserica ptr a corupe cât mai mulți adepți.

  • @Ert Ogd Cum sa găsești cv când nu cauți ? Uite, eu nu stau sa te conving pe tine ca exista Dumnezeu, nici nu vreau asta, dar îți spun doar ca ai o gândire greșita

  • @Maria Camelia fiecare cu nivelul lui de credință, nu obligă nimeni pe nimeni să creadă sau să nu creadă… Eu am dreptul să cred după cum și dumneavoastră aveți dreptul să nu credeți, dar e păcat, nu credeți în viața de după moarte, nu credeți nici în Dumnezeu…

  • ​ @Maria Camelia Păcat… Maare păcat…. Dacă Dumnezeu nu există și ați crezut, nu ați pierdut nimic, însă dacă există și nu ați crezut ați pierdut totul, mai bine credeți acum cât încă nu este prea târziu.

  • @Maria Camelia daca nu cred in Dumnezeu nu inseamna ca sunt ateu,pot avea pur si simplu alta religie,budism de exemplu.

 1. Daca moartea e ca un fel se somn infinit, nu mi-as putea imagina acel nimic să dureze pentru totdeauna, să dorm pe veci, ceva ce nu voi putea înțelege niciodată

 2. Si acum vine întrebarea: te ai încrede mai mult în răspunsul unui preot, sau în răspunsul unuia dintre cei mai inteligenți oameni care au trăit vreodată pe aceasta planeta? Pentru mine, răspunsul este simplu și unul singur: Stephen Hawking. Dar pentru tine?

  • @Șeful meu Nu si da seama ca are subiectivitatea dusa la extrem. E in regula, majoritatea stim ca nu se poate vorbi obiectiv argumentat cu anumite persoane. Spune ca omul este limitat si un nimic, dar spune si ca are credinta si siguranta doar in cuvintele unui om imbracat in negru cu o cruce in mana. :)) e hilar putin, dar asta este situatia. Si ca incheiere, eu cred si am siguranta in cercetarile si rezultatele mintilor cel putin stralucite pentru care fac eforturi imense. Stiinta este un lucru exact si sigur, nu o afirmatie in care vrei sa crezi bine, nu vrei iar bine. So it is what it is. Peace

  • @Chrollo Lucilfer Exact, si as mai adaugă un punct.
   Fiecare om se naște ateu, religia o iei de la părinți, familie sau depinde de țara în care te naști.

   Credința este o formă mai înapoiată (uneori a ajutat) de-a explica fenomenele din univers, eu sunt de părere că fiecare crede în ce vrea, în ce a fost el învățat, dar nu vreau ca oamenii sa-mi fure drepturule mele, dacă suntem diferiți, încercăm să ne intelegem prin punctele pe care le avem în comun, dacă nu, nu este cazul să aruncăm cu noroi în alții doar pentru că nu sunt ca si noi

   Doamna de mai sus, nu cunoaște asta.

  • @Chrollo Lucilfer Știința este și va fi cea mai bună sursă de-a percepe viața.

   Cum ai precizat si tu, credința cu obiceiuri mai puțin inteligente pentru vremurile comode în care ne aflăm, știința ne ajută să evoluam din toate punctele de vedere.

   Medicina, Tehnologia, Educația.

   Mulți nu-și dau seama cât de importanta este știința și că trăim in cea mai bună epocă din istoria planetei datorită ei.

  • Intr-un univers aparut din big bang nu poate exista legi ale fizicii care sa se repete peste tot. Intr-un univers necontrolat materia ar avea sansele zarurilor aruncate la intamplare. Nimic nu s-ar putea forma de la big bang si pana in prezent. Pur si simplu materia ar zura pri spatiu fara posibilitatea de a se transforma in ceva, ceva ce noi numim azi stele, planete, gauri negre etc. Practic, legeile fizicii demonstreaza ca totul este controlat prin simplu fapt ca legile apar peste tot in univers.

 3. Wow,cineva e obsedat de acest subiect,dovadă că avem doar pe acest canal vreo trei sau patru clipuri de genul.
  Eu știu că voi fi fochist la cazane 🤣🤣🤣

 4. Dacă cred în ceva cum ar fi reincarnare eu cred în ea sincer și voi crede pentru ca poate exista o fărâmă și cu Dumnezeu și cu altele știu nu e științific dar omul și a creat totul după plac lui și a vrut sa fie ceva care sa respectam!

 5. Diferenta dintre teologie si stiinta e ca una merge pe intuitie din totdeauna, iar cealalta pe studiu iar studiul ne ajuta sa evoluam, altfel am fi trait si azi cu lumanari in loc de electricitate si cu soba in loc de aragaz sau plita electrica.

 6. Am o idee de video care ar putea fi interesant! „Ce se va intampla daca se va gasi un nou element care se poate adauga in Tabelul lui Mendeelev?”

 7. Pur si simplu nu mi pot imagina ca inchizi ochii si gata,nu se mai intampla nimic! Mi as dori sa faci un episod despre Walk In si Walk Out daca ai avea timp,chef,sau bunavointa :))). sunt cateva documentare pe care pur si simplu nu le mai gasesc. poate tu ai alte surse! Salutare si numai bine iti doresc frate!!!

 8. Există viață după moarte deoarece! Știu că unii ziceau,na că vor muri până la urmă toți oameni de pe planetă,dar este fals,păi pur și simplu,se naște un copil creste devine adult,și dupaia face și o fată gravida un copil,și tot așa,după ce mori,vei renaște sub alta formă,dar nu îți vei aminti cine ai fost și etc! Concluzia mea!! 😰😎😇😎🤗🏆

 9. Nu stie nimeni insa moartea de dupa viata exista si nu are decat o singura forma.Numai modul in care vine difera!

 10. Toti vrem sa stim ce este dupa moarte, dar nimeni nu se intreaba unde am fost inainte sa ne nastem…. Probabil ca am fost tot pe aici, de aceea avem stari de deja vu. Naiba stie 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here