Trebuie să realizăm că în călătoria vieții noastre nu este necesar să avem o mulțime de oameni în jurul nostru ci este vorba de a avea oamenii potriviți în anturajul nostru. Cum se spune: calitatea înaintea cantității…și mulți dintre noi nu ne dăm seama că putem avea oameni în viața noastră chiar acum care ne pot trage înapoi, care ne opresc din creșterea și dezvoltarea noastră personală.

Înconjoară-te de oameni care sunt buni pentru sănătatea ta mintală. Înconjoară-te cu oameni ale căror viziuni se aliniază cu ale tale.

O mulțime de oameni intră într-o relație și viața lorscapă de sub control, pentru că acele persoane cu care s-au angajat în relație, nu erau menite să fie în viața lor, pentru că vedeți dumneavoastră, dacă cineva este cu adevărat menit a fi acolo în viața ta, te va ajuta să evoluezi mental
, emoțional și spiritual.

Stai departe de oamenii care îți dau ceva pentru că vor altceva înapoi în schimb. Este precum:„Acea persoană te iubește astăzi…dar ziua următoare nu te mai iubește pentru că nu a obținut ceea ce a dorit.

Aceasta nu este o conexiune autentică așa că trebuie să învățăm să stăm departe de oamenii care îți oferă ceva doar pentru că vor altceva înapoi și acesta este motivul pentru care o mulțime de oameni se confruntă cu tot felul de probleme în relațiile lor deoarece ei cred că se află într-o situație excelentă, dar nu! Ei sunt manipulați în acea relație…așa că fii în preajma oamenilor care îți dau cevadin toată inima lor îți împărtășesc ce au ei mai bun material și spiritual dar nu cer nimic înapoi de la tine.

De fapt, vreau să spun să stați departe de oamenii care îți aduc mereu dramă în viața ta, care îți transmit bârfe, vești proaste și negativitate.

Acesta este motivul pentru care viața noastră poate deveni din ce în ce mai bună pentru că trebuie să ne conectăm cu oameni care ne amintesc cine suntem noi în varianta noastră cea mai bună. Trebuie să ne conectăm cu oameni buni pentru sănătatea noastră mentală, care ne aduc mai multă pace în loc de bârfe, mai multă dragoste în loc de frică, deoarece energia este contagioasă.

Dacă te afli tot timpul în preajma unor oameni negativi, în preajma unor oameni care se îndoiesc de tine tot timpul…atunci o să începi și tu să te îndoiești de tine.

Stai departe de oamenii care atunci când reușești ei nu se bucură. Stai departe de oamenii care vor să faci bine, dar pur și simplu nu mai bine decât ei. Stai departe de oamenii care nu vor să te vadă schimbându-ți viața în bine.

Încetează să îți împărtășești visele cu oameni care nu vor să te vadă evoluând. Nu mai vorbi despre planurile tale, viziunile tale, aspirațiile tale cu oamenii care îți fură ideile, așa că fii atent cu cine împărtășești toate speranțele și visele tale pentru că unii oameni sunt ucigași de vise.

Împărtășește în schimb visul tău cu cineva care te va ajuta să crești acel visul, care te va ajuta să dezvolți acel vis, așa că fii selectiv cu oamenii din jurul tău.

Trebuie să fim selectivi cu cine împărtășim energia noastră, pentru că unii oamenii nu merită timpul și atenția noastră, dacă nu te ajută să evoluezi pe nivelul următor.

Trebuie să avem încredere în univers că ne va trimite oamenii potriviți în viața noastră, la momentul potrivit.

Stai departe de oamenii care nu ințeleg că sănătatea ta mentală este la fel de importantă ca și sănătate fizică.

Stați în preajma oamenilor cărora le pasă de voi. Care îți trimit mesaje text
, care te caută, te sună pentru că le pasă unde ești și le pasă cum îți merge.

Vreau să fiu în preajma oamenilor recunoscători, vreau să fiu în preajma oamenilor care pot vedea întotdeauna lumina de la capătul tunelului.

Nu vrei să fiu în preajma oamenilor care îți transmit teama de nenorocire și dezastre pentru că acum lumea este bulversată de
această pandemie.

Îmbrățișează-te, iubește-te, acceptă-te si fii in preajma oamenilor care te acceptă pentru cine ești și ceea ce ești, te acceptă și te iubesc și nu te judecă.

Stai departe de oamenii pentru care încerci atât de mult și nici măcar nu îți spun un simplu „mulțumesc”.

Îmi place să fiu în preajma oamenilor care cred în tine în fiecare zi, îmi place să fiu în preajma oamenilor care te ajută să evoluezi la nivelul următor, îmi place să fiu în preajma oamenilor care îmi susțin obiectivele și viziunile mele.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here